cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Μετά από τρία χρόνια ξανά ο αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Samaria Run

Ο Εθνικός Δρυμός Λευκών Ορέων με το Φαράγγι της Σαμαριάς, ο οποίος είναι παγκοσμίως γνωστός, με μεγάλη καθημερινή επισκεψιμότητα, θα φιλοξενήσει πάλι την διοργάνωση αυτή…

Μετά από τρία χρόνια ξανά ο αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Samaria Run

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μετά από τρία έτη τον 10ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος «Σαμαριά» (Samaria Run), ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου.

Η διαδρομή εφέτος έχει μεγαλώσει, είναι περίπου 21,5 km, οπότε ο επετειακός φετινός αγώνας έγινε ορεινός ημιμαραθώνιος. Η διαδρομή του είναι Οροπέδιο Ομαλού (Εκκίνηση) – Μαχί – Ξυλόσκαλο – Νερούτσικο – Άγιος Νικόλαος – Καλυβάκι – Ποτιστήρια – Ποριά – Καταφύγιο Καλλέργη – Ξυλόσκαλο Ομαλού, όπου θα γίνει ο τερματισμός. Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν στην διαδρομή αυτή σε μονοπάτι και δρόμο και στα αντίστοιχα μονοπάτια του Εθνικού Δρυμού.

Στην ιστοσελίδα του Συλλόγου https://www.eoshanion.gr/samaria-run έχουν αναρτηθεί, η αναλυτική περιγραφή, οι κανόνες, τα έντυπα με την διαδικασία για την δήλωση συμμετοχής και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τον 10 ο Αγώνα ορεινού τρεξίματος «Σαμαριά».

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 μόνο με την ηλεκτρονική εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας: https://events.eoshanion.gr/el/events.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon