cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Ο ΟΦΗ, δεν πεθαίνει…

Τον είχαν χαμένο όλοι στο Βόλο, αλλά εκείνος πανηγύρισε την πρώτη (μεγάλη) νίκη της σεζόν…

Ο ΟΦΗ, δεν πεθαίνει…

Χαμένο, είχαν όλοι τον ΟΦΗ στο Βόλο.

Το άσχημο ξεκίνημα του ΟΦΗ, στο πρωτάθλημα (δυο σερί ήττες) σε συνδιασμό με την πολύ καλή εκκίνηση του αντιπάλου, ο οποίος προερχόταν από διπλό επί της ΑΕΚ, οι σφοδρές απουσίες του ΟΦΗ, σε συνδιασμό με την καθυστέρηση στις μεταγραφές, έφερναν την κρητική ομάδα, μεγάλο αουτσάιντερ της αναμέτρησης, με βάση την σημερινή αγωνιστική εικόνα των ομάδων.

Στο ποδόσφαιρο όμως, κανένα παιχνίδι δεν έχει κριθεί πριν γίνει.

Τα προβλήματα και οι δυο σερί ήττες, πείσμωσαν τους παίκτες του ΟΦΗ και σε συνδιασμό με την καλή αμυντική τακτική, από το Νίκο Νιόπλια, πανηγύρισε ένα μεγάλο διπλό (0-1), που είχε ανάγκη ο ΟΦΗ, σε αυτή τη δύσκολη εποχή που περνάει.

Το γκολ του Διαμαντή στο 5′, έμεινε μέχρι το τέλος, καθώς οι κλειστοί διάδρομοι στην άμυνα του ΟΦΗ, δεν επέτρεψαν στην επιθετική ομάδα του Βόλου, να απαντήσει.

Έτσι, ο ΟΦΗ, πήρε μια μεγάλη νίκη τονωτική ένεση και έδειξε ότι δεν…πεθαίνει!

Έβαλε από κάτω στην βαθμολογία 3-4 ομάδες και πήρε ανάσα και ψυχολογία, καθώς πριν από το παιχνίδι στο Βόλο, ήταν τελευταίος και… χειρότερος.

Ο δρόμος παραμένει βέβαια δύσκολος, καθώς η νίκη είχε βαρύ τίμημα, με την αποβολή του Λάρσον και τους νέους τραυματισμούς Μεγιάδο και Ντίκο, ενόψει Παναιτωλικού (Σάββατο 10/9, 7μμ) στο Γεντί Κουλέ.

Ο ΟΦΗ έκανε όμως, εντυπωσιακό σεφτέ στις νίκες, σήμερα χαίρεται και από αύριο σκύβει το κεφάλι, για να πάει ταπεινά και με το ίδιο πάθος, στον επόμενο αντίπαλο, που είναι και αυτός δύσκολος και επικίνδυνος.

Μέσα στο Γεντί Κουλέ όμως και με την θετική αύρα αυτού του διπλού, μπορεί με μια ακόμη νίκη να κάνει το νέο ξεκίνημα που θέλει στο πρωτάθλημα.

Αν μάλιστα οι ιθύνοντες της ομάδας, πέρα από τον 23χρονο Αλγερινό Ζερκάν, ενισχύσουν την ομάδα και με κανένα ακόμη παίκτη της προκοπής, θα είναι ακόμα καλύτερα, ώστε να αφήσει ο σύλλογος πίσω του, το μουδιασμένο ξεκίνημα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon