cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

O ποδοσφαιρικός πλανήτης ανησυχεί

Μετά την αποθέωση του Μουντιάλ, ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ανησυχεί για την υγεία του μεγάλου Πελέ, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο. Θα μπορέσει ο μεγάλος Πελέ να ντριμπλάρει ξανά το Χάρο;

O ποδοσφαιρικός πλανήτης ανησυχεί

Η υγεία του, είχε επιδεινωθεί και κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, αλλά τελικά ανέκαμψε.

Ωστόσο, τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, έχοντας προφανώς σχετική πληροφόρηση, καταγράφουν άρθρα ανησυχίας, για την υγεία του θρύλου του ποδοσφαίρου.

Το νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύεται ο Πελέ, το νοσοκομείο “Albert Einstein” του Σάο Πάουλο, έβγαλε ιατρικό ανακοινωθέν, στο οποίο γίνεται λόγος, για “επαναξιολόγηση της χημειοθεραπείας για όγκο του παχέος εντέρου και θεραπεία λοίμωξης του αναπνευστικού, παρουσιάζει εξέλιξη της ογκολογικής νόσου και απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή σχετικά με νεφρικές και καρδιακές δυσλειτουργίες”.

Ενώ την ανησυχία ενισχύει και η κόρη του Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, ο οποίος από τις 29 Νοεμβρίου νοσηλεύεται. Όπως αναφέρει η ίδια “τα Χριστούγεννα στο σπίτι μας έχουν ανασταλεί. Αποφασίσαμε με τους γιατρούς ότι για διάφορους λόγους θα ήταν καλύτερα για εμάς να μείνουμε εδώ με όλη τη φροντίδα που μας προσφέρει αυτή η νέα οικογένεια στο Einstein”.

Μακάρι, όλα να πάνε κατ΄ ευχήν και ο μεγάλος Πελέ, να … ντριμπλάρει και πάλι τον Χάρο και να βγεί νικητής και από αυτή τη μάχη.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon