cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 07.05 2024

Ο τίτλος στην Κρήτη είχε και…μπαλωθιές!

Με… μπαλωθιές, ένταση, επεισόδια και εν τέλει διακοπή αγώνα, ολοκληρώθηκε ο τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή στο τοπικό πρωτάθλημα Ρεθύμνου, μεταξύ του Ερμή Ζωνιανών και του Αστέρα Περάματος…

Ο τίτλος στην Κρήτη είχε και…μπαλωθιές!

Σύμφωνα με καταγγελίες, απο την κερκίδα ακούστηκαν και μπαλωθιές των ώρα των επεισοδίων στο 62’ όταν οι φιλοξενούμενοι του Αστέρα Περάματος, έκαναν το 1-2, αποτέλεσμα που τους χάριζε τον τίτλο!

71 βαθμούς ο Αστέρας Περάματος και 70 ο Ερμής Ζωνιανών και το μεταξύ τους ντέρμπι (στα Ζωνιανά) θα καθόριζε τον πρωταθλητή.

Το παιχνίδι όμως, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς στο 62’ του αγώνα και αμέσως μετά το γκολ των φιλοξενουμένων, είχαμε εισβολή φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας στο γήπεδο, ενώ απο τις αναφορές στο φύλλο αγώνα, προκύπτει ότι χτυπήθηκαν και δυο ποδοσφαιριστές του Αστέρα Περάματος.

Οι διαιτητές αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και διέκοψαν οριστικά τον αγώνα.

Ενώ στο γήπεδο, μετέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη για να συνοδεύσει τους παίκτες του Αστέρα και τους διαιτητές, κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο Ζωνιανών.

Η καταγγελία για μπαλωθιές ερευνάται απο την αστυνομία.

Την ίδια ώρα, η ΕΠΣ Ρεθύμνου, με βάση τις αναφορές στο φύλλο αγώνα κατακύρωσε το παιχνίδι υπέρ του Αστέρα Περάματος, αναδεικνύοντας τον ουσιαστικά και πρωταθλητή Ρεθύμνου, κάτι που όπως βλέπετε στην σχετική φωτογραφία, πανηγύρισαν στο Πέραμα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon