cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι το Ηράκλειο

Το παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναϊκός, μαγνητίζει τα βλέμματα και το Γεντί Κουλέ, θα πάρει…φωτιά!

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι το Ηράκλειο

Σε ρυθμούς…ντέρμπι το Ηράκλειο!

Το παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναϊκός, μαγνητίζει τα βλέμματα και το Γεντί Κουλέ, θα πάρει…φωτιά!

Θα είναι ουσιαστικά το πρώτο ντέρμπι, που θα γίνει δίχως τους περιορισμούς του κορωνοϊού και στο γήπεδο του ΟΦΗ, δεν θα πέφτει ούτε…καρφίτσα!

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με το αριστερό το πρωτάθλημα, με ήττα στο Περιστέρι απο τον Ατρόμητο (3-1), αλλά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα είναι διαφορετικό, ενώ οι παίκτες του ΟΦΗ, θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους.

Ο δε Παναθηναϊκός, ξεκίνησε με δύσκολη νίκη επί του Ιωνικού (1-0 με πέναλτι) στη Λεωφόρο, αλλά φέτος δείχνει πιο ισχυρός απο πέρσι, ενώ έχει ενισχυθεί μεταγραφικά.

Πέρσι ο ΟΦΗ, στο αντίστοιχο παιχνίδι, κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 3-2, σε πολύ ωραίο ματς που κρίθηκε με γκολ του Τσιλιανίδη στην εκπνοή του αγώνα!

Ενώ, γενικά, τα τελευταία χρόνια ο ΟΦΗ έχει αν επιδείξει καλά αποτελέσματα, απέναντι στους “πράσινους”.

Όλα δείχνουν, ότι το ποδοσφαιρικό κοινό της πόλης, θα παρακολουθήσει ένα ντέρμπι απο τα…παλιά στο Γεντί Κουλέ, ενώ οι συνδεσμίτες του ΟΦΗ ετοιμάζουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Επι ποδός, όπως συμβαίνει σε αυτά τα παιχνίδια υψηλής επικινδυνότητας, είναι και η αστυνομία του Ηρακλείου, για την αποφυγή επεισοδίων, ειδικά έξω απο το γήπεδο, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει οργανωμένη κερκίδα, στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon