cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Και στον πόλεμο όλα για όλα…

Εντάξει, μάλλον όλα οδηγούν σε παγκόσμιο πόλεμο και το έχουμε από χέρι χαμένο το παιχνίδι. Το νέο αφήγημα είναι πως η Ευρώπη κινδυνεύει και συνεπώς πρέπει να αγοράσει κι άλλα όπλα από τις ΗΠΑ.

Και στον πόλεμο όλα για όλα…

Το Ιράν παίρνει τα ηνία στον «Αξονα της αντίστασης» και το Ισραήλ θυμήθηκε ξαφνικά να προσφύγει στον ΟΗΕ, του οποίου εργαζόμενους δολοφονούσε πριν λίγες εβδομάδες. Στην Ελλάδα κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση στέκονται στο πλευρό του Ισραήλ (όπως και του Ζελένσκι άλλωστε) και όπως πάντα όλοι μαζί στεκόμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:

  • Γιώργος Τσιάρας, αρχισυντάκτης στo Τμήμα Διεθνών της Εφημερίδας των Συντακτών

«Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ»

Ο Γιώργος Τσιάρας, αρχισυντάκτης στα διεθνή της Εφημερίδας των Συντακτών, μιλά για τις τελευταίες εξελίξεις στην Μέση Ανατολή, την αντίδραση του Ισραήλ στην επίθεση του Ιράν και πως αναμένει να εξελιχθεί η κατάσταση.

Ο ίδιος σημειώνει ότι με εξαίρεση τον Νετανιάχου, που πιέζεται και πολιτικά, κανένας δεν επιθυμεί κλιμάκωση της κατάστασης ενώ αναφέρεται και στην στάση της Ευρώπης η οποία οδηγείται σε κούρσα εξοπλισμών, τονίζοντας ότι όσο υπάρχουν πόλεμοι, θα δουλεύουν οι πολεμικές βιομηχανίες, ειδικά των ΗΠΑ.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon