cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – 38 χρόνια μπροστά βλέπει ο Γιάννης Στουρνάρας…

Δεν έχουμε πλέον ανάγκη αστρολόγους, χαρτορίχτρες και καφετζούδες γιατί τις υπηρεσίες τις αναλαμβάνει πλέον η ΤτΕ και ο Στουρνάρας…

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – 38 χρόνια μπροστά βλέπει ο Γιάννης Στουρνάρας…

Άπιστοι Θωμάδες διαβάστε και ξεστραβωθείτε: στο 61% του ΑΕΠ θα βρουν οι επόμενες γενιές το δημόσιο χρέος της χώρας το έτος 2060 σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Τράπεζας της Ελλάδας, που μας προειδοποιεί πάντως να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα και να σφίξουμε το ζωνάρι γιατί χρειαζόμαστε πλεονάσματα 2% ετησίως.

Τα συμπεράσματα 2 και απλά:

1ον δεν μπορούν άλλο την ανέχεια οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι μεγαλόsomething τελοσπάντων που στήριξαν, που έβαλαν πλάτη τα σκληρά χρόνια των μνημονίων επιτρέποντας μας να δανειστούμε για σώσουμε το βιός ΤΟΥΣ – που έφτιαξαν με τους κόπους ΜΑΣ.

Δεν αντέχουν άλλο να τους περιφρονεί η διεθνής των “συναδέλφων” τους με τις Louis Vuitton και Gucci, που πίνουν σαμπάνιες Moët & Chandon, που στολίζονται με Cartier και (μας) γράφουν με Montblan.

Και 2ον δεν έχουμε πλέον ανάγκη αστρολόγους, χαρτορίχτρες και καφετζούδες γιατί τις υπηρεσίες αυτές μπορούν κάλλιστα να προσφέρουν η ΤτΕ και ο διοικητής της που βλέπουν τουλάχιστον 38 χρόνια μπροστά!!!

Ακούστε

Ο θείος Γιώργος (*) πάντως αν δεν τον ακούτε, όπως μαθαίνουμε, έχει λέει και μαστίγιο. Εμείς βέβαια δεν συμφωνούμε με τέτοιες πρακτικές, διότι είμαστε κατά της βίας απ’ όπου κι’ αν προέρχεται. Ωστόσο, αν μας ακούτε θα είστε συντονισμένοι στην σωστή πλευρά της ιστορίας.

*Όπου ο θείος Γιώργος είναι ο Γιώργος Ζωγράφος, γνωστός από την εκπομπή του στον Κρήτη Σπορ fm.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon