cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Ένας ιππότης που τον λέγανε Φραντσέσκο…

Όλα δείχνουν πως η ιστορία με το Μουντιάλ του Κατάρ είναι η κορυφή ενός τεράστιου παγόβουνου που περιλαμβάνει πολύ κόσμο…

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Ένας ιππότης που τον λέγανε Φραντσέσκο…

Τα πήρε όλα πάνω του ο σύντροφος της Εύας Καϊλή την ώρα που αρχίζουν να διατυπώνονται ερωτήματα για το κατα πόσον η ελληνίδα ευρωβουλευτής ήταν μόνη της στο Qatargate.

Όλα δείχνουν πως η ιστορία με το Μουντιάλ του Κατάρ είναι η κορυφή ενός τεράστιου παγόβουνου που περιλαμβάνει λομπίστες, αξιωματούχους, παρατρεχάμενους, εκλεγμένους αλλά και μέλη της Κομισιόν σ’ ένα ατελείωτο αλισβερίσι, με το αζημίωτο βεβαίως-βεβαίως.

Πολύ ιστορία – και πάλι – στο σημερινό podcast αλλά και Κίνα – υπέρμαχο της παγκοσμιοποίησης παρακαλώ – Βρετανία με απεργία των νοσηλευτών του ΕΣΥ, και Ισταμπούλ για την καταδίκη του δημάρχου Ιμάμογλου με στόχο να αποκλειστεί από τις προεδρικές εκλογές του Ιουνίου.

Ακούστε

Ο θείος Γιώργος (*) πάντως αν δεν τον ακούτε, όπως μαθαίνουμε, έχει λέει και μαστίγιο. Εμείς βέβαια δεν συμφωνούμε με τέτοιες πρακτικές, διότι είμαστε κατά της βίας απ’ όπου κι’ αν προέρχεται. Ωστόσο, αν μας ακούτε θα είστε συντονισμένοι στην σωστή πλευρά της ιστορίας.

*Όπου ο θείος Γιώργος είναι ο Γιώργος Ζωγράφος, γνωστός από την εκπομπή του στον Κρήτη Σπορ fm.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon