cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Με τρελαίνει που ο πρωθυπουργός αναβάθμισε τους κατηγορούμενους

Η Αθηνά Μουτάφη ζήτησε μια δίκαιη δίκη για την φωτιά στο Μάτι, χαρακτηρίζοντας “απαράδεκτη” την αναβάθμιση των κατηγορουμένων από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Με τρελαίνει που ο πρωθυπουργός αναβάθμισε τους κατηγορούμενους

Η Αθηνά Μουτάφη, η μητέρα που είδε τον γιο της να χάνει τη ζωή του στην θάλασσα, όπου είχαν καταφύγει προκειμένου να σωθούν από τις φλόγες στο Μάτι ανέφερε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή Αταίριαστοι: “Με τρελαίνει που ο πρωθυπουργός αναβάθμισε κατηγορούμενους”, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για την στάση του πρωθυπουργού όσον αφορά την δίκη για το Μάτι.

“Η πρόεδρος μίλησε για μια δίκαιη δίκη. Εγώ παρακαλάω να είναι έτσι. Αλλά πώς μπορεί να είναι δίκαιη από την στιγμή που λείπει η αστυνομία και το λιμενικό από αυτή τη δίκη. Και το λιμενικό αυτοαθωώθηκε από μόνο του. Δηλαδή έγινε μια δίκη μεταξύ τους και αθωωθήκαν.

Και οι αναβαθμίσεις που έκανε ο πρωθυπουργός στους κατηγορούμενους. Έπρεπε να τους βγάλει σε διαθεσιμότητα, να γίνει η δίκη, να αποδειχθεί αν φταίγανε ή όχι και μετά ας έκανε ό,τι ήθελε. Όχι να κατηγορούνται για εγκλήματα και να τους κάνει αρχηγούς. Αυτό είναι απαράδεκτο. Εμένα αυτό με τρελαίνει” ανέφερε χαρακτηριστικά η κ.Μουτάφη.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες στη δίκη για τους 104 νεκρούς στο Μάτι

Οι μαρτυρίες συγγενών των θυμάτων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon