cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Άγρια καταδίωξη και επίθεση ντόπιων σε τουρίστες

Βιαιοπραγία, απειλή με μαχαίρι και καταδίωξη με αυτοκίνητα (!), περιελάμβανε η επίθεση που δέχθηκε οικογένεια Γερμανών τουριστών στο ορεινό Ρέθυμνο από ντόπιους τραμπούκους…

Άγρια καταδίωξη και επίθεση ντόπιων σε τουρίστες
Το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο έγινε στην κυριολεξία σμπαράλια από την καταδίωξη / φωτο: goodnet.gr

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή όταν η οικογένεια (πατέρας, δύο γιοι και η κόρη του) επέβαιναν σε ενοικιαζόμενο όχημα και κινούνταν στο Πέραμα Μυλοποτάμου.

Κάποια στιγμή σημειώθηκε μία σύγκρουση με ένα 4×4 αγροτικό όχημα, ωστόσο οι επιβάτες του εξαγριωμένοι σταμάτησαν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο κι επιτέθηκαν στους τουρίστες με γροθιές, ενώ φέρονται να τους απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει με το αυτοκίνητο, ωστόσο οι δύο δράστες ξεκίνησαν να καταδιώκουν την οικογένεια μέχρι το Πέραμα, προκαλώντας στην πορεία πολλές ζημιές στο ενοικιαζόμενο όχημα.

Σπασμένο παρμπρίζ.φωτο: ertnews.gr

Τελικά, κάτοικοι του Περάματος σταμάτησαν τους δύο δράστες και «φυγάδευσαν» την οικογένεια των Γερμανών οι οποίοι υπέβαλαν μήνυση στην αστυνομία.

Οι δύο δράστες έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, ωστόσο το αυτόφωρο έχει παρέλθει και δεν έχουν συλληφθεί ακόμα.

Στο μεταξύ, εντολή για άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών της Κρήτης ώστε να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες, έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Κυριακής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές προκειμένου να ενημερωθεί για το πρωτοφανές περιστατικό.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon