cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Ασθενής στην Κρήτη περιμένει τρία χρόνια να χειρουργηθεί

Τρία χρόνια στη λίστα αναμονής προκειμένου να χειρουργηθεί καταγγέλλει ότι βρίσκεται ένας ασθενής από την Κρήτη καθώς προσπαθεί να κάνει εγχείρηση σε δημόσιο νοσοκομείο, αλλά επί τρία ολόκληρα χρόνια δεν τα έχει καταφέρει…

Ασθενής στην Κρήτη περιμένει τρία χρόνια να χειρουργηθεί

Τρία χρόνια στη λίστα αναμονής προκειμένου να χειρουργηθεί καταγγέλλει ότι βρίσκεται ένας ασθενής από την Κρήτη καθώς προσπαθεί να κάνει εγχείρηση σε δημόσιο νοσοκομείο, αλλά επί τρία ολόκληρα χρόνια δεν τα έχει καταφέρει.

Μιλώντας στην εκπομπή του Σκάι «Δεκατιανοί» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από 22/7/2021 έχω κάνει την πρώτη διάγνωση για βουβωνοκήλη. Μου έδωσαν τα χαρτιά και μου είπαν να κάνω όλες τις προχειρουργικές εξετάσεις. Στις 28/7/2022 είδα ότι δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμα και πήγα ξανά. Με έστειλαν ξανά για εξετάσεις, πηγαίνω τα χαρτιά».

Όπως τόνιζε ο ίδιος, «αναγκάστηκα να πάω σε όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης. Ακόμη δεν μου έχουν πει πότε θα γίνει η επέμβαση, τις περισσότερες ώρες τις περνάω ξαπλωμένος».

Σημειώνεται δε ότι ο κ. Χρήστος τόνισε, ότι ένας γιατρός του νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ του είχε απαντήσει: «Τι να σε κάνω; Μόνο αν πάθεις κάτι και σε πάει το ασθενοφόρο».

Η απάντηση του υπουργείου Υγείας

Ο υφυπουργός υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, απάντησε στην καταγγελία, λέγοντας: «Βρισκόμαστε στο σημείο που ξεκινά η διαδικασία των απογευματινών χειρουργείων για να αντιμετωπίσουμε τέτοια φαινόμενα. Αυτές οι περιπτώσεις θα απορροφηθούν από τα απογευματινά χειρουργεία. Θα δοθεί άμεση προτεραιότητα».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon