cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Ε δεν τα πληρώνουν και από τη τσέπη τους…

Αφού τα παράτησαν και σάπισαν τώρα τα αφαιρούν για να βάλλουν νέα που θα παρατήσουν επίσης. Ε δεν βγαίνουν δα και τα κόστη τους από την τσέπη του εκάστοτε δημάρχου ή αντιδημάρχου, οπότε ποιος σκοτίστηκε…

Ε δεν τα πληρώνουν και από τη τσέπη τους…

Περίμεναν να σαπίσουν όλα, να μην εξυπηρετούν το λόγο για τον οποίο τοποθετήθηκαν και να κρύβουν κινδύνους για τους διερχόμενους πολίτες και τώρα τα αφαιρούν για να τοποθετήσουν νέα.

Μιλάμε για τα φωτιστικά στην παραλιακή της Νέας Αλικαρνασσού που στο πλαίσιο ευρύτερης εργολαβίας, που είναι σε εξέλιξη στο Δήμο Ηρακλείου, αφαιρούνται από τις θέσεις τους για να τοποθετηθούν νέα.

Η κατάσταση τους εδώ και χρόνια ήταν κακή. Αν και από μέταλλο η βάση τους ουδέποτε συντηρήθηκαν κι έτσι η αλμύρα προκάλεσε έντονη οξείδωση.

Οι βλάβες στα ηλεκτρολογικά τους συστήματα ήταν τόσο συχνές που σχεδόν ποτέ δεν είχαν ανάψει όλα μαζί και κάποιες φορές στην περιοχή επικρατούσε πλήρη συσκότιση.

Και βέβαια μη νομίζετε πως με την αντικατάσταση το πρόβλημα θα λυθεί μόνιμα καθώς οι πληροφορίες μας λένε πως μεταλλική θα είναι η βάση και των νέων φωτιστικών που θα τοποθετηθούν.

Αν κι αυτά δεν συντηρούνται, που στοιχηματίζουμε πως ΔΕΝ…σε λίγα χρόνια πάλι τα ίδια θα χουμε.

Ε δεν βγαίνουν δα και τα κόστη τους από την τσέπη του εκάστοτε δημάρχου ή αντιδημάρχου, οπότε ποιος σκοτίστηκε…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon