cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Δεν φτάνει που γέρνουν κι είναι γεμάτοι σκουριά τώρα μας δείχνουν και τα καλώδια τους

Στο σήριαλ των στύλων φωτισμού στην παραλιακή της Νέας Αλικαρνασσού η νέα εξέλιξη είναι πως τώρα εκτός από το ότι είναι οξειδωμένοι και γέρνουν μας δείχνουν και τα γυμνά καλώδια τους – Τι περιμένει ο Δήμος να πάθει κάποιο παιδάκι ηλεκτροπληξία;

Δεν φτάνει που γέρνουν κι είναι γεμάτοι σκουριά τώρα μας δείχνουν και τα καλώδια τους

Σας είχαμε γράψει για τους στύλους φωτισμού στην παραλιακή της Νέας Αλικαρνασσού που είναι οξειδωμένοι όσο δεν πάει άλλο από την έλλειψη συντήρησης ενώ ορισμένοι γέρνουν επικίνδυνα και υπάρχει περίπτωση να πέσουν στο κεφάλι διερχόμενου.

Τώρα έχουν αρχίσει να χάσκουν και τα καπάκια με τα καλώδια, χαμηλά στις κολώνες, στο σημείο όπου γίνεται η επιδιόρθωση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης τους, όταν βέβαια το θυμούνται από το Δήμο.

Τα καπάκια μάλιστα είναι αρκετά χαμηλά για να μπορεί να τα φτάσει ακόμα κι ένα μικρό παιδάκι με ότι κινδύνους συνεπάγεται το να βάλει μέσα το χεράκι του και να τα αγγίξει.

Περνώντας από το σημείο αυτό, όπου βολτάρουν καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι, είναι να αναρωτιέται κανείς τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να καταλάβουν οι αρμόδιοι του Δήμου Ηρακλείου πως οι στύλοι φωτισμού ΑΠΑΙΤΟΥΝ συντήρηση.

Τι άλλο να κάνουν για να τους προσέξουν οι αρμόδιοι; Δυστυχώς φωνή δεν έχουν για να το φωνάξουν…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon