cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Περιμένει να γίνει  ατύχημα για να απομακρύνει ο Δήμος τα φωτιστικά που γέρνουν

Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου περιμένει πρώτα να πέσουν οι σκουριασμένοι και ασυντήρητοι στύλοι φωτισμού στην παραλιακή Ηρακλείου στο κεφάλι κάποιου και μετά να τους φτιάξει; Επίσης από αισθητικής άποψης τους αρέσει αυτή η εικόνα;

Περιμένει να γίνει  ατύχημα για να απομακρύνει ο Δήμος τα φωτιστικά που γέρνουν

Προφανώς από το Δήμο Ηρακλείου περιμένουν οι σκουριασμένοι και ασυντήρητοι στύλοι φωτισμού, που γέρνουν στην παραλιακή του Ηρακλείου, από το Φάρο ως τον Άγιο Νεκτάριο, να πέσουν και μετά θα μεριμνήσει γι αυτούς.

Όπως τοποθετήθηκαν έτσι έμειναν εδώ και χρόνια. Ουδείς φρόντισε να τους βάψει, να τους φροντίσει για να μην καταντήσουν γεμάτοι σκουριά.

Βέβαια εννοείται πως η φθορά τους δεν είναι μόνο εξωτερική αφού οι περισσότεροι δεν ανάβουν κιόλας ενώ πλέον δεν διαθέτουν ούτε γλόμπους.

Ωστόσο το σοβαρό ζήτημα με αυτούς είναι πως κάποιοι έχουν γείρει επικίνδυνα και είναι επίφοβο να πέσουν στο κεφάλι πολίτη. Καθημερινά, χειμώνα καλοκαίρι, πολύς κόσμος, κάθε ηλικίας, κάνει τον περίπατο του στο συγκεκριμένο δρόμο.

Κι αν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου αρέσει αισθητικά αυτή η εικόνα και δεν θέλει να τους ξηλώσει όλους (γιατί αυτό πλέον είναι μονόδρομος) τουλάχιστον ας αφαιρέσει αυτούς που σύντομα θα καταρρεύσουν εγκυμονώντας ατύχημα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon