cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 23.04 2024

Έσπασε πάνω στα νεύρα του το κινητό του

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε την Υπηρεσία Καθαριότητας για να κουβεντιάσει αλλά η κουβέντα πήγε αλλού και από τον εκνευρισμό του χτύπησε το κινητό του στο τραπέζι και το έσπασε

Έσπασε πάνω στα νεύρα του το κινητό του

Ακούσαμε πως περίσσεψε ο εκνευρισμός την ημέρα που τελέσθηκε ο αγιασμός στα σχολεία σε περιφερειακό Δήμο της Κρήτης καθώς οι γονείς που πήγαν τα παιδιά τους στις σχολικές μονάδες βρήκαν δρόμους και γειτονιές γεμάτα σκουπίδια, με τους κάδους να ξεχειλίζουν και την εικόνα να είναι αποκρουστική.

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε την Υπηρεσία Καθαριότητας για να κουβεντιάσει, αυτό που είδε κι εκείνος με τα σκουπίδια, και η κουβέντα έγινε σε τόσο υψηλούς τόνους που πάνω στον εκνευρισμό του χτύπησε το κινητό του στο τραπέζι και το έσπασε.

Βέβαια πριν προτρέξει κανείς και υποθέσει πως η Υπηρεσία Καθαριότητας στο συγκεκριμένο Δήμο δεν κάνει σωστά τη δουλειά της να σας πούμε πως πρόκειται για μια υπηρεσία που αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με το προσωπικό της. Είναι υποστελεχωμένη και οι λιγοστοί εργαζόμενοι τρέχουν και δεν φτάνουν να καλύψουν τις ανάγκες του Δήμου, που επιπλέον είναι και τουριστικός.

Αυτό κι άλλα ζητήματα σοβαρά με τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι τα έχουν θέσει και ξαναθέσει στο Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο αλλά λύση δε βλέπουν να δρομολογείται.

Οπότε καλό θα είναι να μείνουν τα νεύρα μακριά και κάποιοι να ανασκουμπωθούν και να δουν πως θα κάνουν προσλήψεις και μάλιστα προσλήψεις ατόμων που θα κάνουν τη δουλειά για την οποία προσλαμβάνονται… και ο νοών νοείτο!!!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon