cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Έτοιμος ο κόμβος των Κουνάβων… για να δούμε θα κρατήσει αυτό το έργο;

Έχει τρομάξει πια το μάτι μας με τον τρόπο που εκτελούνται τα έργα στην Κρήτη, ειδικά τα οδικά, και χρειαζόμαστε απτές αποδείξεις για το ότι γίνεται σωστή και οργανωμένη δουλειά κι όχι πασαλείμματα…

Έτοιμος ο κόμβος των Κουνάβων… για να δούμε θα κρατήσει αυτό το έργο;

Ολοκληρώθηκαν όπως φαίνεται και οι δευτερεύουσες εργασίες στον κόμβο των Κουνάβων και δόθηκε πλήρως στην κυκλοφορία ο δρόμος.

Με διαχωριστικό στη μέση, καλή ασφαλτόστρωση και διαγράμμιση μοιάζει, όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, σχεδόν με «παραφωνία» σε σχέση με το υπόλοιπο οδικό δίκτυο που οδηγεί στη Βιάννο, κι ας μην έχουν περάσει χρόνια από τότε που κατασκευάστηκε ο νέος δρόμος Ηράκλειο-Βιάννος.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, κατολισθήσεις και καθιζήσεις καλύπτουν πολλά σημεία του οδικού δικτύου Ηράκλειο-Βιάννος, μαρτυρώντας ανεπαρκή μελέτη και εκτέλεση του έργου.

Ευχόμαστε ο κόμβος των Κουνάβων να παραμείνει ως παραφωνία στην άσχημη κατάσταση που συναντούν οι οδηγοί από εκεί και κάτω και να μην δούμε ανάλογα σκηνικά και σ’ εκείνο.

Έχει τρομάξει πια το μάτι μας με τον τρόπο που εκτελούνται τα έργα στην Κρήτη, ειδικά τα οδικά, και χρειαζόμαστε απτές αποδείξεις για το ότι γίνεται σωστή και οργανωμένη δουλειά κι όχι πασαλείμματα απλά για να εκταμιευθούν τα ποσά των εργολαβιών.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon