cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Μάλλον δεν χάρηκε ο αντιπεριφερειάρχης

Να ανακόψει την εναντίον του δίωξη για παράβαση καθήκοντος προσπαθεί ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του Γηροκομείου Αγία Σκέπη

Μάλλον δεν χάρηκε ο αντιπεριφερειάρχης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ Χανίων, ο κ. Καλογερής άσκησε προσφυγή στον Εισαγγελέα Εφετών κατά της παραπομπής του στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, επιχειρώντας να καταρριφθεί το κατηγορητήριο και να μπει στο αρχείο η υπόθεση, χωρίς να εκδικαστεί στο ακροατήριο.

Για το αν θα γίνει δεκτή η προσφυγή του αντιπεριφερειάρχη θα αποφασίσουν η Εισαγγελία Εφετών και κατόπιν το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χανίων.

Με τα σημερινά δεδομένα η δίκη έχει προσδιοριστεί για τις 2 Σεπτεμβρίου και στο εδώλιο εκτός από τον κ. Καλογερή θα καθίσει και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης.

Έχει ενδιαφέρον πάντως ότι όταν αποκαλύψαμε την παραπομπή των δύο αντιπεριφερειαρχών η αντίδραση του κ. Καλογερή ήταν μάλλον χαλαρή. Χαρακτήρισε αναμενόμενη την εξέλιξη και δήλωνε πως «εφόσον επιλήφθηκε η Δικαιοσύνη, θα περιμένουμε την κρίση της. Θα είναι χαρά μου να δώσω τις εξηγήσεις που απαιτούνται».

Τελικά, εφόσον προσπαθεί να ανακόψει τη διαδικασία φαίνεται πως δεν θα είναι και τόσο χαρούμενος να απαντήσει στις ερωτήσεις των δικαστών για τα στραβά μάτια που έκαναν για την Αγία Σκέπη οι υπηρεσίες τις οποίες εποπτεύει.    

Στο κάδρο φυσικά είναι και ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Μπορεί βέβαια να μην φτάνουν μέχρι αυτόν οι ποινικές ευθύνες αλλά βλέπει δύο αντιπεριφερειάρχες του να οδηγούνται στο εδώλιο και εκείνος απλά περιμένει «να αποφανθεί η Δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon