cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Νέα παγκρήτια σύσκεψη εργαζομένων για τις δημόσιες δομές υγείας

Το Σωματείο Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ καλεί τα σωματεία εργαζομένων των νοσοκομείων, των κέντρων Υγείας, του ΕΚΑΒ και τις ενώσεις νοσοκομειακών γιατρών της Κρήτης σε κοινή σύσκεψη για την κατάσταση στα νοσοκομεία…

Νέα παγκρήτια σύσκεψη εργαζομένων για τις δημόσιες δομές υγείας

Σε κοινή σύσκεψη για την κατάσταση στις δημόσιες δομές υγείας και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καλεί όλους τους υγειονομικούς της Κρήτης, το Σωματείο Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ.

Η σύσκεψη έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 31 Αυγούστου, στις 12:30 το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων, η πρόσφατη σύσκεψη της διοίκησης της 7ης ΥΠΕ και των ιατρικών συλλόγων δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα, αφού οι λύσεις που παρουσιάστηκαν είναι αυτές που εδώ και μήνες έχουν φέρει τα νοσοκομεία σε αυτήν την κατάσταση. 

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ μετά τη σύσκεψη στην οποία δεν πήραν μέρος τα σωματεία εργαζομένων και γιατρών των νοσοκομείων και Κ.Υ. της Κρήτης, δηλώνει ότι «συνεχίζουμε σταθερά τον αγώνα μας διεκδικώντας το σύνολο των δικαιωμάτων ασθενών και εργαζομένων για αποκλειστικά  υψηλού επιπέδου δημόσια δωρεάν υγεία για όλους, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες, χωρίς πληρωμές άμεσες και έμμεσες».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon