cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Στάση εργασίας των οδηγών τουριστικών λεωφορείων στην Κρήτη

Το Σωματείο των Εργαζομένων Οδηγών στα Τουριστικά Λεωφορεία της Κρήτης «Ο ΕΡΜΗΣ» πραγματοποιεί 4ωρη στάση την Κυριακή 10 Απριλίου, με μοναδικό αίτημα την υπογραφή νέας τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας…

Στάση εργασίας των οδηγών τουριστικών λεωφορείων στην Κρήτη

Το Σωματείο των Εργαζομένων Οδηγών στα Τουριστικά Λεωφορεία της Κρήτης «Ο ΕΡΜΗΣ» πραγματοποιεί 4ωρη στάση την Κυριακή 10 Απριλίου, με μοναδικό αίτημα την υπογραφή νέας τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου, η στάση εργασίας θα γίνει από τις 9 το πρωΐ έως και τη μία το μεσημέρι της Κυριακής, με συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση του Σωματείου:

«Το Σωματείο Εργαζομένων Οδηγών στα Τουριστικά Λεωφορεία της Κρήτης «Ο ΕΡΜΗΣ» πραγματοποιεί τετράωρη στάση Εργασίας την Κυριακή 14-04-2024, από τις 09:00 έως και τις 13:00, στο ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ με μοναδικό αίτημα την υπογραφή νέας τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, για την υπογραφή της οποίας ξεκινήσαμε με αισιοδοξίας τον μήνα Σεπτέμβριο του 2023 και με διάφορες δικαιολογίες και καθυστερήσεις της εργοδοτικής πλευράς η όλη διαδικασία έφτασε και πάλι σε αδιέξοδο.

Τον ρόλο του επαίτη δεν τον διεκδικούμε, εμείς το μόνο που ζητάμε είναι μισθοί αξιοπρέπειας. Άλλωστε, γαϊδούρι χωρίς σανό δεν εργάζεται, πεθαίνει. 

Γι’ αυτό και όσοι αισιοδοξούν για την νέα τουριστική σεζόν της Κρήτης τους συνιστούμε να το ξανασκεφτούν, εάν προηγουμένως δεν συμφωνήσουν με αυτούς που, ως συνήθως, θα κληθούν να την σηκώσουν και πάλι στις πλάτες τους».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon