cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Συγκεντρώσεις την Μεγάλη Τετάρτη για την Εργατική Πρωτομαγιά

Κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς απευθύνει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, για την Τετάρτη 1η Μαΐου στις 10.00 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας – Συγκέντρωση διοργανώνεται την ίδια μέρα και στο Εργατικό Κέντρο, επίσης στις 10 το πρωΐ…

Συγκεντρώσεις την Μεγάλη Τετάρτη για την Εργατική Πρωτομαγιά

Κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς απευθύνει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, για την Τετάρτη 1η Μαΐου στις 10.00 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

«Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία! Και έτσι αγωνιστικά θα τιμηθεί από όλους τους εργάτες, τις εργάτριες, τους εργαζόμενους, τις εργαζόμενες. Σηματοδοτεί τον αγώνα των εργατών, απέναντι στους κεφαλαιοκράτες εκμεταλλευτές τους, για τη διεκδίκηση καλύτερων όρων δουλειάς και ζωής αλλά και για να ανοίξει ο δρόμος για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας», αναφέρει η Ένωση.

Επίσης, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καλεί τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανεργους και όλους τους πολίτες, να δώσουν δυναμικά το παρόν στην Εργατική Πρωτομαγιά του 2024.

Η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη ; Μαΐου, στις 10 το πρωΐ έξω από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

«Οι εργαζόμενοι και τα Συνδικάτα συνεχίζουν τη μάχη ώστε να ανατρέψουν τις συνταγές, της ύφεσης, των απολύσεων, της ανεργίας, των ανατροπών των ασφαλιστικών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων, των ιδιωτικοποιήσεων των Δημοσίων Υπηρεσιών και Οργανισμών», αναφέρει στο κάλεσμά του το ΕΚΗ.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon