cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Χανιά: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για τις υποβαθμίσεις σχολείων

Εκπαιδευτικοί και γονείς αντιδρούν στην υποβάθμιση σχολικών μονάδων στην ενδοχώρα των Χανίων, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις που άρχισαν από την μέρα του αγιασμού…

Χανιά: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για τις υποβαθμίσεις σχολείων
φωτογραφία αρχείου

Στάση εργασίας και διαμαρτυρία στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Χανίων, πραγματοποίησαν σήμερα οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στα Χανιά.

Εκπαιδευτικοί του ΣΕΠΕ Χανίων βρέθηκαν το πρωΐ της Τετάρτης έξω από τα γραφεία της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπου πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση των σχολείων.

Η διευκολυντική στάση εργασίας πραγματοποιήθηκε από τις 8 το πρωΐ μέχρι και τις 11, αίτημα να γίνουν όσες προσλήψεις χρειάζονται στο νομό Χανίων ώστε όλα τα σχολεία να έχουν τις απαιτούμενες ειδικότητες και το λοιπό προσωπικό ώστε να λειτουργούν ομαλά.

με αίτημα

Σημειώνεται ότι το πρωί της Πέμπτης 22/9 οι γονείς από το δημοτικό σχολείο Σκινέ-Φουρνέ θα πραγματοποιήσουν επίσης κινητοποίηση στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης Χανίων, ενώ χθες, ανάλογη κινητοποίηση πραγματοποίησαν και οι γονείς μαθητών του δημοτικού σχολείου Καντάνου.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon