cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Χ. Μαμουλάκης για market pass: Κουπόνι – ασπιρίνη για αισχροκέρδεια μαμούθ

Κουπόνι – ασπιρίνη, χαρακτήρισε το market pass ο βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα ακόμη ημίμετρο από μια κυβέρνηση που θεωρεί ότι οι πολίτες πρέπει να είναι ικανοποιημένοι όταν επιβιώνουν με κουπόνια…

Χ. Μαμουλάκης για market pass: Κουπόνι – ασπιρίνη για αισχροκέρδεια μαμούθ

Για κουπόνι – ασπιρίνη για αισχροκέρδεια μαμούθ, έκανε λόγο ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, με αφορμή τις «πανηγυρικές» κυβερνητικές δηλώσεις για το market pass.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που το κυβερνητικό επιτελείο επιχειρεί να ξεγελάσει τους πολίτες με δήθεν μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας», ανέφερε ο κ. Μαμουλάκης, προσθέτοντας ότι σε αυτό το πλαίσιο κινείται και το περιβόητο market pass, ένα κουπόνι που δεν καλύπτει καν τις πραγματικές αυξήσεις των προϊόντων διατροφής που ανέρχονται στο 15,4%.

«Ένα ακόμη ημίμετρο, ένα προεκλογικό πυροτέχνημα από μια κυβέρνηση που θεωρεί ότι οι πολίτες πρέπει να είναι ικανοποιημένοι όταν επιβιώνουν με κουπόνια. Τα οποία κουπόνια, τα έχουν οι ίδιοι πληρώσει μέσω των αυξημένων, λόγω της ακρίβειας, εσόδων του ΦΠΑ», πρόσθεσε ο κ. Μαμουλάκης.

Ο βουλευτής Ηρακλείου κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι την ώρα που η κοινωνία φτωχοποιείται, αρνείται να αντιληφθεί ότι η μείωση του πραγματικού εισοδήματος των νοικοκυριών και η όξυνση των ανισοτήτων, δεν αντιμετωπίζονται με κουπόνια.

«Ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί (;) να καταλάβει ότι με την πολιτική του το ιδιωτικό χρέος αυξάνεται, ο μισθός τελειώνει στα μέσα του μήνα, οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι», ανέφερε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

η δήλωση του Χάρη Μαμουλάκη καταλήγει: «Μπορεί ο ίδιος να κλείνει τα μάτια στις αρνητικές οικονομικές πρωτιές της χώρας, οι πολίτες όμως έχουν καταλάβει πως μόνη διέξοδος είναι η πολιτική αλλαγή. Η νέα προοδευτική διακυβέρνηση που έρχεται για να δώσει τις λύσεις που η κοινωνία έχει ανάγκη».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon