cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Υπογραφή συμβάσεων για την αναβάθμιση Κέντρων Υγείας στην Κρήτη

Στην υπογραφή δύο συμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση οκτώ Κέντρων Υγείας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, προχώρησαν ο διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Νεκτάριος Παπαβασιλείου και οι εκπρόσωποι των ανάδοχων εταιρειών…

Υπογραφή συμβάσεων για την αναβάθμιση Κέντρων Υγείας στην Κρήτη

Στην υπογραφή δύο συμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση οκτώ Κέντρων Υγείας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, προχώρησαν ο διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Νεκτάριος Παπαβασιλείου και οι εκπρόσωποι των ανάδοχων εταιρειών.

Το ύψος των συμβάσεων ανέρχεται σε 7,5 εκατ. ευρώ. Τους διαγωνισμούς για τα έργα ωρίμασε και διενήργησε η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας του ΤΑΙΠΕΔ, με αναθέτουσα αρχή την 7η Υγειονομική Περιφέρεια του υπουργείου Υγείας.

Ειδικότερα, οι συμβάσεις που υπεγράφησαν αφορούν:

Στην ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση και ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας Αγ. Βαρβάρας, Καστελλίου, Αρκαλοχωρίου, συνολικής αξίας 2.614.447,65 ευρώ.

Στην ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση και ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας Αγ. Φωτεινής, Κισσάμου, Βάμου, Σφακίων, Χανίων, συνολικής αξίας 4.924.539,65 ευρώ.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης -NextGenerationEU και υπάγεται στους ειδικούς όρους εκτέλεσης των Δράσεων και Έργων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon