cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Η «Μπάρμπαρα» δοκιμάζει τις αντοχές μας στο κρύο και η ακρίβεια στην τσέπη μας

Τώρα που έπιασε για τα καλά χειμώνας και μάλιστα βαρύς να μας δω πως θα τα βγάλουμε πέρα με τόση ακρίβεια παντού, από τη θέρμανση μέχρι τα είδη πρώτης ανάγκης…

Η «Μπάρμπαρα» δοκιμάζει τις αντοχές μας στο κρύο και η ακρίβεια στην τσέπη μας

Το ρεύμα πανάκριβο, το πετρέλαιο θέρμανσης δεν το λες φθηνό καθώς σε αρκετά πρατήρια του Ηρακλείου έχει ξεπεράσει πάλι το 1,30 ευρώ το λίτρο, τα ξύλα για όσους έχουν τζάκι ή σόμπα «φωτιά», οπότε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αναγκαστικά πρέπει να το περνά κανείς κουκουλωμένος σε κουβέρτα.

Για τα υπόλοιπα είδη, που χρειάζεται ο μέσος Έλληνας για περάσει το σπιτικό του, μην τα ξαναλέμε…γίνεται της αισχροκέρδειας το ανάγνωσμα και η Κυβέρνηση νομίζει πως με τα καλάθια της συγκρατεί τιμές.

Θα θέλαμε να δούμε κάποια στιγμή τον «Ρομπέν των φτωχών» Άδωνι Γεωργιάδη να μπαίνει σε σούπερ μάρκετ και χωρίς «στημένα σκηνικά» να ακούει τους καταναλωτές τι έχουν να του πουν για τις τιμές των προϊόντων και αν μπορούν με τα εισοδήματα τους να καλύψουν τόση ακρίβεια.

Βασικά θα θέλαμε όλους τους κυβερνητικούς παράγοντες να τους δούμε μακριά από «στημένες λήψεις» πως αντιμετωπίζουν τους Έλληνες που μέσα στο πρώτο δεκαήμερο (και πολύ λέμε) του μήνα έχουν μείνει χωρίς μισθό και σύνταξη.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon