cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 23.04 2024

Κάνουν προεκλογικές προσλήψεις αστυνομικών μέχρι και στην… Δικαστική Αστυνομία

Κάνουν λίγο πριν τις εκλογές 700 προσλήψεις στη Δικαστική Αστυνομία… χωρίς ΑΣΕΠ. Τελικά η ΝΔ την «τέχνη» της δεν την ξεχνά και τα «παιδιά» της τα φροντίζει, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες…

Κάνουν προεκλογικές προσλήψεις αστυνομικών μέχρι και στην… Δικαστική Αστυνομία
  • Μπορεί εκπαιδευτικούς να μην έχουμε κάθε χρόνο στα ελληνικά σχολεία και να περνά η μισή σχολική χρονιά για να καλυφθούν τα κενά από αναπληρωτές.
  • Μπορεί στα νοσοκομεία να μην έχουμε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό και να δοκιμάζονται καθημερινά οι αντοχές όσων ήδη εργάζονται.
  • Μπορεί να μην έχουμε σταθμάρχες και να στέλνουμε στο θάνατο δεκάδες ανθρώπους αλλά από προσλήψεις αστυνομικών πάμε πρίμα.

Δεν μας έφταναν οι εκατοντάδες της αποτυχημένης Πανεπιστημιακής Αστυνομίας τώρα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, λίγο πριν τις εκλογές, δημιουργεί νέο στρατό από «πελατάκια» ψηφοφόρους με την πρόσληψη 700 μονίμων στο υπουργείο Δικαιοσύνης που θα καλύψουν θέσεις στην περίφημη Δικαστική Αστυνομία.

Μάλιστα το ωραίο της υπόθεσης είναι πως οι προσλήψεις δεν θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ, σιγά μην μπουν εμπόδια στο δρόμο για τον διορισμό «ψηφοφόρων» και μόνο.

Αν δει κανείς το πώς προωθούνται αυτές οι προσλήψεις θα καταλάβει από μακριά ποια είναι η σκοπιμότητα τους, καθώς στη διαδικασία επιλογής θα μπορούν να συμμετάσχουν υποψήφιοι των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, δηλαδή οι πάντες, με όλους τους τίτλους σπουδών και απολυτηρίων λυκείου και διπλωμάτων ΙΕΚ.

Τελικά η ΝΔ την «τέχνη» της δεν την ξεχνά και τα «παιδιά» της τα φροντίζει, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon