cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Θα γίνει θαύμα για να παραδοθεί έγκαιρα ο δρόμος Ηράκλειο – Μεσαρά;

Κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα μένει για να πουν κάτοικοι κι εργαζόμενοι της Μεσαράς «σε ένα μήνα θα πάρουμε πίσω τον καινούριο δρόμο»…

Θα γίνει θαύμα για να παραδοθεί έγκαιρα ο δρόμος Ηράκλειο – Μεσαρά;
Νέα παράταση για το δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά;

Με βάση όμως τις εξελίξεις και τις παρατηρήσεις που κάνουν όσοι έχουν οπτική έστω επαφή από μακριά με το συγκεκριμένο πρόβλημα, διαπιστώνουν πως είναι μάλλον αδύνατο η 25η Μαΐου να είναι η ημερομηνία που θα παραδοθεί ξανά σε χρήση η νέα χάραξη, μετά την καθίζηση της 8ης Μαρτίου. 

Στο μεταξύ, η κίνηση στις τουριστικές μονάδες του νότου έχει ήδη αρχίσει και αναμένεται να αυξάνεται όσο περνούν οι μέρες. Τα προβλήματα της παλιάς χάραξης είναι τεράστια, ενώ ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζουν κάτοικοι κι επισκέπτες της Ρίζας, αφού και από την πλευρά του Πανασού, η κατάσταση στο οδόστρωμα είναι τραγική. 

Κι έτσι γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι ρυθμοί των υπηρεσιών και της γραφειοκρατίας στο ελληνικό δημόσιο δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μια υπαρκτή πραγματικότητα. Γίνεται παράλληλα αντιληπτό, ότι υπάρχει ένα τεράστιο κι εγγενές πρόβλημα, το οποίο όφειλαν να έχουν δει με κύρια προτεραιότητα τους, όλες οι διοικήσεις των συναρμόδιων υπουργείων, προτού κάνουν οτιδήποτε άλλο. 

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon