cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Άλλος που θέλει να μας επιβάλει αμνησία

Για την Νέα Δημοκρατία… Δικαιοσύνη είναι η πολιτική επιβίωση και η κυριαρχία που για να διατηρήσουν μπορούν να παραβιάσουν κάθε έννοια Δημοκρατίας και λογικής!!!

Άλλος που θέλει να μας επιβάλει αμνησία

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας… ουπς λάθος, της Ελλάδας θέλαμε να γράψουμε, ο Άκης Σκέρτσος δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό TRT για το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων πως πρέπει να τις ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε προς το μέλλον.

Συγκεκριμένα είπε: «Νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και όχι προς τα πίσω. Μιλάτε για μια υπόθεση η οποία αφορά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν την απαξιώνω, ούτε την υποβαθμίζω αλλά αυτή τη στιγμή η Ελλάδα και η Ευρώπη έχουν να αντιμετωπίσουν μείζονες προκλήσεις, που έρχονται από το μέλλον… Αν αναλωνόμαστε σε ζητήματα τα οποία αφορούν το παρελθόν, χάνουμε τη μάχη για το μέλλον».

Μετά τον Πρωθυπουργό, που του φάνηκαν στο debate παρελθόν οι παρακολουθήσεις που έκανε μέσω ΕΥΠ και το δυστύχημα στα Τέμπη, έρχεται ο κ. Σκέρτσος να επιβεβαιώσει, κι ας έκανε διόρθωση μετά, πως η πολιτική της επόμενης ημέρας για τη ΝΔ θα είναι διαγραφή εγκλημάτων και διαγραφή της ίδιας της ιστορίας.

Σε ότι έφταιξαν εκείνοι ως κυβερνήτες αλλά και σε ότι έφταιξαν εκείνοι που υπόγεια τους στηρίζουν και τους θέλουν στην εξουσία, γιατί είναι υπάκουα παιδιά και βάζουν εύκολα το χέρι στην τσέπη για εξοπλισμούς, θα πέσει delete.

Την έννοια της Δικαιοσύνης δεν την γνωρίζουν, όπως δεν την γνωρίζουν οι περισσότεροι που διαπράττουν σοβαρά αδικήματα κατ’ εξακολούθηση.

Είναι μια μπερδεμένη έννοια στο κεφάλι τους αφού για εκείνους Δικαιοσύνη είναι η πολιτική επιβίωση και η κυριαρχία που για να διατηρήσουν μπορούν να παραβιάσουν κάθε έννοια Δημοκρατίας και λογικής.

Δυστυχώς, τα θύματα του Β Παγκοσμίου Πολέμου δεν μπορούν να μιλήσουν, τα θύματα των Τεμπών δεν μπορούν επίσης να μιλήσουν ενώ η φωνή των «θυμάτων» της ελληνικής κοινωνίας, που ζουν υπό συνθήκες φτώχειας και φόβου, δεν μπορεί να φτάσει ως τα αυτιά τους, αν και για τους τελευταίους νομίζουμε πως υπάρχει… τρόπος.

Βγήκε μετά ο… κύριος Σκέρτσος να ζητήσει συγνώμη για την δήλωση του και να προσπαθήσει να τα… μπαλώσει, αλλά τα έχουμε μάθει πλέον τα γνωστά του “σκέρτσα”…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon