cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Σταθμάρχης Λάρισας ή «πρόοδος»… το δίλημμα των εκλογών

Άλλο «μπουμπούκι» ξεπετάχτηκε προεκλογικά από το πρωθυπουργικό περιβάλλον για να μας θέσει με περισσή αναίδεια το… δίλημμα εκλογών!!!

Σταθμάρχης Λάρισας ή «πρόοδος»… το δίλημμα των εκλογών

Στο δίλημμα σταθμάρχης Λάρισας ή «πρόοδος», όπως την εννοεί η ΝΔ, η απάντηση είναι αυτονόητη

Άλλο «μπουμπούκι» ξεπετάχτηκε προεκλογικά από το πρωθυπουργικό περιβάλλον για να μας θέσει με περισσή αναίδεια δίλημμα εκλογών: «Το ερώτημα που θα κληθούμε να απαντήσουμε στις κάλπες είναι ποιος είναι με την πρόοδο και ποιος είναι με τον σταθμάρχη της Λάρισας και με όλο το σύστημα αυτό που εμάς μας βρίσκει απέναντι, της υστέρησης, της ανευθυνότητας και της ήσσονος προσπάθειας».

Ούτε τα σαράντα τόσων νέων παιδιών, που σκοτώθηκαν στα Τέμπη, δεν έχουν γίνει ακόμα και ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ένας ακόμα άριστος, επιχειρεί να βάλει στο περιθώριο την τραγωδία και να μας πει πως πρέπει να ψηφίσουμε εκείνους που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στην πρόκληση της γιατί αντιπροσωπεύουν την πρόοδο.

Αυτοί που υποκριτικά ζητούσαν συγνώμη όταν συνέβη το δυστύχημα και έριχναν κροκοδείλια δάκρυα δίπλα στους διαμελισμένους νεκρούς και μετά προσπαθούσαν να μας πείσουν πως είχαν τοποθετήσει ολοκληρωμένη τηλεδιοίκηση στο σταθμό της Λάρισας, κι άρα έφταιγε μόνο ο σταθμάρχης, για να αποδειχθεί με εξευτελισμό υφυπουργού τους σε live μετάδοση, το τεράστιο ψέμα τους.

Μιλούν για υστέρηση, ανευθυνότητα και ήσσονα προσπάθεια αυτοί που επί τέσσερα χρόνια το μόνο έργο που έχουν να επιδείξουν, και η αλήθεια είναι πως τα κατάφεραν καλά, είναι η μετατροπή ουκ ολίγων δημοσιογράφων και ΜΜΕ σε παπαγαλάκια τους και εκπροσώπους της ΝΔ.

Αυτοί που είδαν το δυστύχημα των Τεμπών ως «ευκαιρία» και δεν βλέπουν πως σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια αφήνουν την Ελλάδα με διπλάσιο χρέος απ’ όταν χρειάστηκε η χώρα μας να μπει στην περιπέτεια του PSI.

Ε, λοιπόν με το σταθμάρχη είμαστε και αυτή την πρόοδο της ανευθυνότητας, της απανθρωπιάς και του ψέματος την επιστρέφουμε πίσω, να την κουβαλούν στις αποσκευές τους…

Μαζί με τα κέρδη που αποκόμισαν από τις απευθείας αναθέσεις έργων, μαζί με τα δανεικά και αγύριστα που έλαβαν από τράπεζες, μαζί με τα παράνομα κέρδη από την πώληση κόκκινων δανείων και τόσα άλλα σκάνδαλα στα οποία ενεπλάκησαν τα στελέχη τους.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon