cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Μην νομίζετε πως ξεχάσαμε τις παρακολουθήσεις

Είναι βόμβα στα θεμέλια της Δημοκρατίας το να παρακολουθείται το μισό πολιτικό, δημοσιογραφικό και πολιτικό σύστημα και οι εμπνευστές των παρακολουθήσεων να σου λένε “το θέμα έχει κλείσει”

Μην νομίζετε πως ξεχάσαμε τις παρακολουθήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος σε δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού καναλιού το βράδυ της Δευτέρας ερωτάται από τη δημοσιογράφο πως ο κόσμος θα πάει στις κάλπες χωρίς να ξέρει γιατί παρακολουθούνταν με όλες τις νόμιμες υπογραφές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ή έστω γιατί υπήρχαν υποψίες ότι ήταν εθνικά επικίνδυνος ώστε να παρακολουθείται;

Ο κ. Σκέρτσος, που προφανώς πιστεύει πως αν μιλάει ακατάπαυστα και απαντάει δια της πλαγίας κι όχι ευθέως σε ότι ερωτάται, ισχυρίζεται, μετά από πίεση που δέχθηκε από τη δημοσιογράφο, πως το θέμα έχει κλείσει.

Πώς έχει κλείσει όταν πολιτικά είναι ανοικτό; τον ξαναρώτα εκείνη.

Το χειρίζεται η Δικαιοσύνη της λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κι αρχίζει τις δικαιολογίες ότι τάχα ο Πρωθυπουργός δεν ήξερε τίποτα, ότι είναι θέμα εθνικής ασφαλείας, κι όλα αυτά τα ωραία που έχουν μάθει ποιηματάκι στη ΝΔ για να αποφεύγουν το ζήτημα που ανέδειξε όσο τίποτα άλλο το πραγματικό πρόσωπο της απερχόμενης κυβέρνησης.

Ακούγοντας αυτό το διάλογο αναρωτηθήκαμε πραγματικά πώς θα καθίσει καν στο τραπέζι της συζήτησης για μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ ο κ Ανδρουλάκης μετά απ αυτό που έγινε σε βάρος του;

Μπορεί να σταθεί έστω σαν ιδέα πιθανή συνεργασία υπό το βάρος ενός τόσο σοβαρού θέματος;

Αν πιστέψουμε τον κ. Ανδρουλάκη ακόμα δεν γνωρίζει γιατί τον παρακολουθούσαν ή μήπως ξέρει; κι αν ξέρει και δεν είχαν βάση οι λόγοι παρακολούθησης του γιατί στον προεκλογικό του αγώνα δεν χρησιμοποιεί αυτό το ισχυρό χαρτί;

Πολλά τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις κι ένα είναι σίγουρο, πως μια μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων θα πάει στις κάλπες χωρίς να έχει ξεχάσει και χωρίς να θεωρεί το ζήτημα λήξαν.

Γιατί είναι βόμβα στα θεμέλια της Δημοκρατίας το να παρακολουθείται το μισό πολιτικό, δημοσιογραφικό και πολιτικό σύστημα και οι εμπνευστές των παρακολουθήσεων να σου λένε “το θέμα έχει κλείσει”.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon