cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Ανοίγει το στόμα του και κάνει 100% ζημιά στη ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι υπόλοιποι δεν βλέπουν πως κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του προκαλεί προβλήματα και αφαιρεί πόντους αξιοπιστίας από τη ΝΔ;

Ανοίγει το στόμα του και κάνει 100% ζημιά στη ΝΔ

Χρόνια τώρα απορούμε πως γίνεται ο Άδωνις Γεωργιάδης όχι μόνο να βρίσκεται στη ΝΔ αλλά και να καταλαμβάνει υψηλές κυβερνητικές θέσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι υπόλοιποι δεν βλέπουν πως κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του προκαλεί προβλήματα και αφαιρεί πόντους αξιοπιστίας από τη ΝΔ;

Τώρα πάλι με νέα ανάρτηση του πυροδότησε σφοδρές αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη αφού ούτε λίγο ούτε πολύ τους κατηγορεί για θεωρίες συνωμοσίας αναφορικά με το μπάζωμα στο σημείο της τραγωδίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), παρουσιάζει το δελτίο Τύπου της ΔΕΣΦΑ για τον αγωγό φυσικού αερίου για να υποστηρίξει ότι αποτελεί «επίσημη απάντηση της εταιρίας στη νέα συνωμοσιολογία».

Και ο υπουργός Υγείας συνεχίζει λέγοντας: «Ο αγωγός φυσικού αερίου ήταν εκεί και κινδύνευσε. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που χρειαζόταν να ενισχυθεί το έδαφος με επιπλέον υλικά για να στηριχθούν οι γερανοί».

Και βέβαια οι συγγενείς των θυμάτων του απάντησαν οργισμένοι.

Χαρακτηριστικά τα όσα έγραψε ως απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη ο Νίκος Πλακιάς:

«Θα ευχαριστήσω τον Κύριο Γεωργιάδη για την δήλωσή του ότι ο αγωγός του φυσικού αερίου ήταν εκεί και κινδύνευσε. Θα χρειαστώ αυτήν την δήλωσή του στα δικαστήρια.

Για αυτό Κύριε Γεωργιάδη επειδή γνωρίζανε για τον φυσικό αγωγό οι πυροσβέστες δεν πλησιάζανε τα βαγόνια και ΑΦΗΣΑΝΕ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Για αυτό ο πυροσβέστης φώναζε απομακρυνθείτε και δίνανε σε επιβάτες ψαλίδια και λοστούς για να απεγκλωβίσουν επιβάτες;

Τα παιδιά που βοηθούσαν δεν κινδύνευαν οι πυροσβέστες που πληρώνονται για αυτή τη δουλειά όπου φύγει φύγει. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

Το κουβάρι ξετυλίγεται και εσείς μας βοηθήσατε σήμερα πολύ».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon