cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Απίστευτο ξύλο στους εκπαιδευτικούς στο Μέγαρο Μουσικής

Τα ΜΑΤ χτυπούσαν στο ψαχνό στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών εν αναμονή της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μουσικής

Απίστευτο ξύλο στους εκπαιδευτικούς στο Μέγαρο Μουσικής

Σφοδρότατη ήταν η επίθεση των ΜΑΤ στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το Μέγαρο Μουσικής. Το σκηνικό έλαβε χώρα λίγο πριν από την ομιλία του πρωθυπουργού σε εκδήλωση – φιέστα για την Παιδεία.

Εκπαιδευτικοί, σπουδαστές δραματικών σχολών που τελούν υπό κατάληψη και μέλη φοιτητικών συλλόγων, χτυπήθηκαν πάρα πολύ άσχημα, καθώς τα ΜΑΤ αφού έκαναν χρήση χημικών, «βάραγαν στο ψαχνό», σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών στα social media.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έτρεξε προς το πάρκο Ελευθερίας για να γλιτώσει από το άγριο σφυροκόπημα των Ματατζήδων, ενώ οι εκπαιδευτικοί ανασυντάχθηκαν και επέστρεψαν παραμένοντας για αρκετή ώρα στο σημείο.

Να πούμε ότι η σφοδρή επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων είχε ως στόχο της να διώξει τους εκπαιδευτικούς ώστε να μην φαίνεται ότι διαμαρτύρονται, την ώρα που θα έφτανε ο Κ. Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μουσικής.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η επίθεση από την αστυνομία έγινε σε μια στιγμή που η κίνηση στην Βασιλίσσης Σοφίας γινόταν κανονικά, γεγονός που σημαίνει ότι υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για σοβαρό τραυματισμό.

Στα της… εκδήλωσης να αναφέρουμε ότι αυτή αφορούσε φιέστα του Υπουργείου Παιδείας και είχε τίτλο “4 χρόνια έργο για την Παιδεία – Αλλαγή στην πράξη”.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon