cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Αποκλείει το να είναι κατηγορούμενος και θέλει βουλευτιλίκι;

Αντί να σκύψει το κεφάλι και να χαθεί από προσώπου γης για καιρό, μα δεν άφησε πίσω του και κανένα σπουδαίο έργο για να δώσει συνέχεια, επιμένει στην υποψηφιότητα του;

Αποκλείει το να είναι κατηγορούμενος και θέλει βουλευτιλίκι;

Ούτε ψύλλος στον κόρφο του Μητσοτάκη με αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και πρέπει να διαχειριστεί με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες για τον ίδιο και το κόμμα του ενόψει εκλογών.

Από τη μια οι δεκάδες νεκροί και το πέπλο πένθους που σκέπασε την Ελλάδα, από την άλλη η λαϊκή οργή, κι έχει και το Κωστάκη που παραιτήθηκε από υπουργός, και καλά, για να αναλάβει την πολιτική ευθύνη της τραγωδίας αλλά έχει το θράσος να θέλει να κατέβει στις εκλογές.

Δηλαδή ο κ. Καραμανλής έχει αποκλείσει πως θα βρεθεί στο σκαμνί κατηγορούμενος για τις τεράστιες παραλήψεις που οδήγησαν στο θάνατο τόσο κόσμο και θέλει βουλευτιλίκι;

Αντί να σκύψει το κεφάλι και να χαθεί από προσώπου γης για καιρό, μα δεν άφησε πίσω του και κανένα σπουδαίο έργο για να δώσει συνέχεια, επιμένει στην υποψηφιότητα του.

Έτσι γίνεται το έλα να δεις στη ΝΔ όπου κάποιοι, ευτυχώς, αντιλαμβάνονται πως ενδεχόμενη υποψηφιότητα Κώστα Αχ. Καραμανλή θα έχει τεράστιο κόστος στο κόμμα και την εικόνα που προσπαθεί να περάσει στον κόσμο ως συμπάσχων στην τραγωδία των Τεμπών.

Ανάληψη πολιτικής ευθύνης με υποψηφιότητα μετά από λίγες εβδομάδες δεν πάνε μαζί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εκείνος που πρέπει να δώσει τη λύση κόβοντας τον από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Μπορεί να έλθει αντιμέτωπος με την καραμανλική οργή, αν κάνει κάτι τέτοιο, όμως πρέπει να επιλέξει Καραμανλήδες ή Λαός;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon