cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Άρχισαν πάλι τα πράσινα … παπαγαλάκια

Επειδή τα βρώμικα πολιτικά παιχνίδια και η δημιουργία εντυπώσεων είναι κάτι που βρίσκεται πολύ μακριά από εμάς δηλώνουμε ευθαρσώς ότι αυτές τις πρακτικές θα τις αναδεικνύουμε και θα τις παρουσιάζουμε αναλυτικά με στοιχεία και ονόματα εφόσον χρειαστεί…

Άρχισαν πάλι τα πράσινα … παπαγαλάκια
Νωρίς ανέλαβαν εργασία τα πράσινα παπαγαλάκια

Έχει ενδιαφέρον το γεγονός από μόνο του πως από εκεί που το ΠΑΣΟΚ βρίσκονταν στα … πολιτικά μετόπισθεν των εθνικών εκλογών, έχει ανακτήσει μεγάλο μέρος από τη δυναμική του, ενώ όσο καθυστερούν οι εκλογές τόσο περισσότερες δυνάμεις φαίνεται να συγκεντρώνει.

Κι ως εδώ … όλα όμορφα και ωραία.

Από δω και κάτω όμως, αρχίζουν τα άσχημα. Διότι πολλοί μπαίνουν στη λογική, ειδικά στο Ηράκλειο, της μεντιακής πλειοδοσίας και παρουσιάζουν κυρίως υποψήφιες, υποψηφιότητες προσώπων, έτσι όπως τις έχουν βγάλει από το μυαλό τους ή έτσι όπως τους ζητούν κάποιοι να τις… πλασάρουν.

Τις πρακτικές αυτές τις ξέρουμε, είναι γνωστές και δεν θα τις μάθουμε τώρα.

Απλά δηλώνουμε ευθαρσώς ότι θα τις αναδεικνύουμε και θα τις παρουσιάζουμε αναλυτικά με στοιχεία και ονόματα εφόσον χρειαστεί, διότι τα βρώμικα πολιτικά παιχνίδια και η δημιουργία εντυπώσεων είναι κάτι που βρίσκεται πολύ μακριά από εμάς.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon