cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Αρνητικές γνώμες αρχηγών και πολιτικό momentum

Το πολιτικό μομέντουμ για το ΠΑΣΟΚ και το Νίκο Ανδρουλάκη είναι μοναδικό. Το ζήτημα είναι αν θα αξιοποιηθεί ή αν θα πέσει σε … κουβά!!!

Αρνητικές γνώμες αρχηγών και πολιτικό momentum
Νέα Δημοσκόπηση που αφορά και τους πολιτικούς αρχηγούς

Δημοσκόπηση MRB. Εντάξει… το νέο δεν είναι πως η Νέα Δημοκρατία διατηρεί δυνάμεις, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να καρπωθεί οφέλη.

Έχει όμως ενδιαφέρον η αντίληψη των ψηφοφόρων για τους πολιτικούς αρχηγούς. Κρατήστε νούμερα: Περισσότερες αρνητικές γνώμες ο Γιάννης Βαρουφάκης με 54%. Ακολουθεί, ο Αλέξης Τσίπρας με 49% αρνητικές γνώμες. Βραχεία κεφαλή τρίτος έρχεται ο Κυριάκος Βελόπουλος με τις αρνητικές γνώμες να φθάνουν στο 47.7%. Πέμπτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει 44.9% αρνητικές γνώμες. Ένα βήμα πριν την τελευταία θέση σε αρνητικές γνώμες ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 41.3%.

Κρατήστε όμως αυτό: Ο Νίκος Ανδρουλάκης αν και δεν είναι πρώτος στη δημοτικότητα αφού συγκεντρώνει θετικά ποσοστά στο 28.1%, δεν συγκεντρώνει επίσης ούτε ιδιαίτερα αρνητικά ποσοστά, αφού είναι τελευταίος σε αρνητικές γνώμες από τους συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση με 28.6%.

Για τους λάτρεις της στατιστικής, είναι εύκολο να αντιληφθούν πως το μομέντουμ για το ΠΑΣΟΚ και το Νίκο Ανδρουλάκη είναι μοναδικό. Το ζήτημα είναι αν θα αξιοποιηθεί ή αν θα πέσει σε … κουβά.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon