cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Ας μιλήσουμε όμως και για… ζώδια

Μετά το “φοβερό” άρθρο “Γιατί να χαμηλώσετε το θερμοστάτη αυτόν τον χειμώνα: 5 εκπληκτικά οφέλη του κρύου καιρού” στα σάιτς του Χατζηνικολάου που… δεν πήγε και τόσο καλά, το νέο “χιτ” είναι το… “Ζώδια: Οι 4 ιδανικοί συνδυασμοί για επιτυχημένο γάμο”…

Ας μιλήσουμε όμως και για… ζώδια

Μα δεν έχει πλάκα το γεγονός ότι την ίδια στιγμή που η Ελλάδα καταδικάστηκε για την κατρακύλα του κράτους δικαίου και της ελευθερίας του Τύπου να βγαίνουν τα διάφορα φιλοκυβερνητικά (sic) ΜΜΕ και να “παίζουν” άρθρα για τα ζώδια ή για τον… Κασσελάκη που τρώει “λουκάνικα και σουβλάκια” μαζί με τον Τάιλερ;

Καλά εντάξει…τα άρθρα για τα ζώδια έχουν και το… “γούστο” τους, αλλά τα άλλα άρθρα με Κασσελάκη και… λουκάνικα τι άλλο είναι αν όχι καθαρό σεξιστικό δηλητήριο και στυγνή δολοφονία χαρακτήρα;

Και βέβαια ο σεξισμός στα μίντια δεν σταματά εκεί. Όπως επίσης και τα παραδείγματα δεν έρχονται μόνο από τα σάιτς και τις εφημερίδες των μεγάλων και κεντρικών ΜΜΕ της χώρας. Ουκ ολίγα και τα παραδείγματα από τον τοπικό Τύπο, που πλέον και αυτός φαίνεται να έχει πέσει στην παγίδα αυτής της κατρακύλας και κατάντιας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα γνωστή τοπική εφημερίδα, άλλοτε σοβαρή, τώρα μας… “ενημερώνει” για την βόλτα του Κασσελάκη στην Καλαμπάκα. Την ίδια μέρα βέβαια ο Κασσελάκης ανακοίνωνε τα μέλη του Think Tank Παιδείας, του πρώτου από τα συνολικά 29 Think Tanks του ΣΥΡΙΖΑ. Εντάξει;

Το λες και δημοσιογραφία για το… μπούστο!!!

Και όλα αυτά την στιγμή που τα μαντάτα από την Ευρώπη είναι ξεκάθαρα… Η Ελλάδα καταδικάστηκε για την κατρακύλα του κράτους δικαίου και της ελευθερίας του Τύπου.

Και τα μίντια με την “στάση” τους και τα “δημοσιεύματα” τους φυσικά το επιβεβαιώνουν με τον πιο εμφατικό και ξεκάθαρο τρόπο.

Χρειάζεται άλλη καλύτερη απόδειξη για το τι πραγματικά συμβαίνει στην ενημέρωση στην Ελλάδα;

Ας μιλήσουμε όμως και για… ζώδια.

Λοιπόν διαβάστε καλά. Πολλοί αστρολόγοι πιστεύουν ότι η κατανόηση της συμβατότητας των ζωδίων μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για επιτυχημένους γάμους που αντέχουν στον χρόνο.

Σε αυτό το άρθρο, θα αποκαλύψουμε τους 4 πιο επιτυχημένους γάμους ζωδίων, ρίχνοντας φως στους ουράνιους συνδυασμούς που δημιουργούν δεσμούς με διάρκεια.

Έτσι γράφουν στα σάιτς του Χατζηνικολάου, θεωρώντας πιθανόν ότι έχουν πάει το… δημοσιογραφικό λειτούργημα και την… ερευνητική δημοσιογραφία σε άλλο… level. Ισχύει… ενημέρωση 107 you know…

Ζώδια: Οι 4 ιδανικοί συνδυασμοί για γάμο

  • Ταύρος και Καρκίνος: Η Γη συναντά το νερό
  • Παρθένος και Αιγόκερως: Η Δύναμη της Γης
  • Ζυγός και Δίδυμοι: Αέρινη Στοργή
  • Λέων και Τοξότης: Η φωτιά ανάβει το πάθος

Και τώρα που μάθαμε και τους 4 ιδανικούς συνδυασμούς για το γάμο, ας μάθουμε τι λέει και εκείνο το έρμο το… ψήφισμα – εφιάλτης για Μητσοτάκη σχετικά με το… κράτος δικαίου στην χώρα μας.

Το ψήφισμα – κόλαφος βασίζεται στην έκθεση της Ολλανδής ευρωβουλευτή Σοφί Ιντ’ Βελντ και μέσα από σκληρά λόγια μιλάει για σημαντική οπισθοδρόμηση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το σκάνδαλο παρακολουθήσεων, οι SLAPPs (στρατηγικές μηνύσεις κατά δημοσιογράφων), αλλά και πρακτικές τύπου «λίστας Πέτσα».

Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί ότι τέτοιο ψήφισμα “καταδίκη” από την Ευρώπη είχε η χώρα μας να δει από την… Χούντα.

Οπότε πλέον δεν είναι και τόσο υπερβολή να χρησιμοποιείται αυτός ο όρος και για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Με την διαφορά βέβαια ότι σήμερα στον ρόλο των… τανκς βρίσκονται τα… ΜΜΕ και στον ρόλο των ασφαλιτών τα… αρδάκια.

Μερικές από τις αναφορές στο εν λόγω ψήφισμα είναι οι ακόλουθες:

  • Δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ που δεν έχει διαλευκανθεί μετά από σχεδόν τρία χρόνια.
  • Το μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών μέσω ΕΥΠ και Predator.
  • Αγωγές SLAPP, απειλές, επιθέσεις, παρακολουθήσεις που αντιμετωπίζουν δημοσιογράφοι
  • Έλλειψη πλουραλισμού στον Τύπο και ιδιοκτησία των ελληνικών ΜΜΕ από συγκεκριμένο αριθμό ολιγαρχών.
  • Τα προβλήματα σε ανεξάρτητες αρχές όπως η ΑΔΑΕ και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με ασφυκτικές πιέσεις λόγω του έργου τους στο θέμα των υποκλοπών.
  • Εκφοβισμός δικαστικών λειτουργών, όπως οι περιπτώσεις της Ελένης Τουλουπάκη και του Χρήστου Ράμμου.
  • Το τραγικό ναυάγιο της Πύλου, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι από 600 μετανάστες και πρόσφυγες, την ώρα που η δικαστική έρευνα προχωρά με ρυθμούς χελώνας.

Αυτά…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon