cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 23.04 2024

Βρήκε τον πολιτικό χώρο που του ταιριάζει

Μόνο τυχαίες και μη συνειδητές που δεν ήταν τελικά οι κατά καιρούς ανεκδιήγητες δηλώσεις που έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στο Πανελλήνιο…

Βρήκε τον πολιτικό χώρο που του ταιριάζει

Και το αποδεικνύει με την κάθοδο του στις εκλογές με το κόμμα των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.

Μάλιστα ακόμα κι η μάνα που τον γέννησε μαζί με την αδελφή του τον αποκηρύσσουν τονίζοντας σε δήλωση τους πως «Ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του».

Να θυμίσουμε πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος, που μας αποκάλυψε τις ακραίες πεποιθήσεις του αφού «κρέμασε» τα παπούτσια του, έχει φορτωθεί και με δικαστική καταδίκη φυλάκισης και αποζημίωσης σε εφαρμογή του αντιρατσιστικού νόμου.

Αυτό συνέβη όταν το 2017 πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον επαναπροσδιορισμό της ταυτότητας φύλου είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Facebook την ευχή «οι πρώτες αλλαγές φύλλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος». Είχε γράψει κι άλλα τότε εξίσου ακραία και κατακριτέα ενώ κατά καιρούς έκανε κι νέες αναλόγου περιεχομένου δηλώσεις.

Τώρα βρήκε το φυσικό πολιτικό του χώρο για να εκφραστεί κι ελπίζουμε αυτός και όμοιοι του, που δεν βλέπουν μπροστά τους ανθρώπους αλλά με παρωχημένες αντιλήψεις κρίνουν συμπεριφορές, να μην τύχουν επιβράβευσης που θα αποδειχθεί επικίνδυνη για την κοινωνία.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon