cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Δεν βλέπουμε, δε μαθαίνουμε, δεν παραδειγματιζόμαστε

Η μεγάλη βρετανική δημοσκόπηση που δείχνει πως η ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών κοινής ωφελείας είναι μια πλήρως αποτυχημένη περίπτωση γιατί άραγε δεν παίζει στα ελληνικά ΜΜΕ;

Δεν βλέπουμε, δε μαθαίνουμε, δεν παραδειγματιζόμαστε

Επειδή την είδηση αυτή τα συστημικά μέσα ενημέρωσης δεν θα τη δημοσιεύσουν σας τη μεταφέρουμε εμείς και τα συμπεράσματα που προκύπτουν είναι ξεκάθαρα.

Στη Βρετανία μεγάλη δημοσκόπησή έδειξε πως η ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών κοινής ωφελείας όχι μόνο απέτυχε αλλά η πλειονότητα των πολιτών, ακόμα και οι συντηρητικοί, υποστηρίζει τη δημόσια ιδιοκτησία σε τομείς όπως η ενέργεια, το νερό, οι σιδηρόδρομοι, τα λεωφορεία, τα Βασιλικά Ταχυδρομεία και το «Εθνικό» Σύστημα Υγείας.

Η εμπειρία στη χώρα αυτή έδειξε πως οι ιδιώτες δεν μπορούν να κουμαντάρουν σωστά και προς όφελος της Βρετανίας και των Βρετανών τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας.

Τις ίδιες υπηρεσίες που στην Ελλάδα η κυβέρνηση θέλει διακαώς να παραδώσει ή έχει ήδη παραδώσει στα χέρια ιδιωτών με το περιτύλιγμα των μεταρρυθμίσεων.

Βέβαια στην χώρα μας γι αυτό που συμβαίνει εκτός συνόρων σφυρίζουν κλέφτικα, δε βλέπουν, δεν ακούν, δεν προβληματίζονται. Και ειδικά τα συστημικά μέσα ενημέρωσης…

Ξεπουλούν και προχωρούν έχοντας φυσικά ξεκινήσει από τα φιλέτα. Ότι βγάζει χρήμα άμεσα παραδίδεται πρώτο στα χέρια ιδιωτών, λιμάνια, αεροδρόμια, ΟΠΑΠ.

Όλα τα υπόλοιπα έπονται, μην έχει κανείς καμία αμφιβολία, ούτε για το ξεπούλημα ούτε για το ότι θα έλθουμε στη θέση των Βρετανών.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon