cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

«Έφαγαν» τον Ταμήλο αλλά τον Γεωργιάδη τον αφήνουν να προκαλεί

Αν η ΝΔ διέγραφε με την ευκολία που διέγραψε τον Μιχαήλ Ταμήλο όλα τα στελέχη της που ασπάζονται τις ίδιες θέσεις θα είχαν μείνει ελάχιστοι αυτή τη στιγμή στο κυβερνών κόμμα. Και αυτό λέει πολλά και για αυτούς αλλά και γι όσους ακόμα τους στηρίζουν…

«Έφαγαν» τον Ταμήλο αλλά τον Γεωργιάδη τον αφήνουν να προκαλεί

Αν η ΝΔ διέγραφε με την ευκολία που διέγραψε τον Μιχαήλ Ταμήλο όλα τα στελέχη της που ασπάζονται τις ίδιες θέσεις, ότι δηλαδή δεν έγινε και τίποτα που σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι στα Τέμπη η ζωή συνεχίζεται, θα είχαν μείνει ελάχιστοι αυτή τη στιγμή στο κυβερνών κόμμα.

Γιατί μπορεί ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στα Τρίκαλα, με περισσό θράσος, να βγήκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και να είπε:

«Ξέρεις πόσοι Τρικαλινοί πέθαναν το 2023; 1977 Τρικαλινοί απεβίωσαν εντός του 2023. Μεταξύ των οποίων ήταν και τα τρία παιδιά. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα επειδή 1977 Τρικαλινοί πέθαναν. Η ζωή συνεχίζεται. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ψάχνει να βρει δουλειά. Ο άλλος, του σκοτώνουν το παιδί τη γυναίκα κτλ, θα πάει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες, στα δικαστήρια εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί να επιβάλλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα. Υπάρχει ζωή για τους άλλους. Ολα τα Τρίκαλα ασχολούνται με το θέμα αυτό;»

Όμως στην πραγματικότητα τις απόψεις αυτές ασπάζονται πάρα πολλά στελέχη της ΝΔ και δεν μιλάμε αποκλειστικά για εξωκοινοβουλευτικά αλλά και για τα ίδια τα κυβερνητικά στελέχη.

Να θυμίσουμε μόνο τη δήλωση σε ραδιόφωνο των Αθηνών του Άδωνι Γεωργιάδη που είχε πει:

«Σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους εκατό συμπολίτες μας, αν τους ρωτήσουμε, ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη;».

Αυτόν όμως δεν τον διέγραψε η ΝΔ κι έτσι συνεχίζουμε να ακούμε εμετικές δηλώσεις του όπως το ότι αυτό που συνέβη στα Τέμπη δεν ήταν έγκλημα αλλά δυστύχημα και πως:

«Το δυστύχημα των Τεμπών οφείλεται σε διαδοχικά ανθρώπινα λάθη. Δεν ευθύνεται ούτε η Κυβέρνηση, ούτε ο Καραμανλής, ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος».

Το ότι τα ανθρώπινα λάθη θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν δεν βόλευαν πανάσχετους «δικούς τους» σε θέσεις κλειδιά το ξεχνάει όπως και το ότι αν η κυβέρνηση του έκανε όσα έπρεπε για να περιορίσει την πιθανότητα ανθρώπινου λάθους στο σιδηροδρομικό δίκτυο οι 57 συνάνθρωποι μας τώρα θα ζούσαν.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon