cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Γενναίες δεκατέσσερις και από τον ξένο Τύπο

Μπορεί σε αρκετά ελληνικά ΜΜΕ να επιχειρούν ακόμα και τώρα να προσφέρουν κάλυψη στο “καθεστώς Μητσοτάκη” ο ξένος Τύπος όμως δεν χαρίζεται καθόλου…

Γενναίες δεκατέσσερις και από τον ξένο Τύπο

Διόλου κολακευτικά για την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είναι τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφερόμενα στα όσα έχουν συμβεί με την τηλεφωνική παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Μπορεί σε αρκετά ελληνικά ΜΜΕ να επιχειρούν ακόμα και τώρα να προσφέρουν κάλυψη ενθυμούμενα μάλιστα και ανάλογες παρακολουθήσεις του παρελθόντος ωστόσο ο ξένος Τύπος παρουσιάζει σφαιρικά και χωρίς πολλές πολλές αναστολές τα γεγονότα.

Μάλιστα σε ένα από τα τελευταία δημοσιεύματα του The Guardian η ανταποκρίτρια πετά στην κυριολεξία «ταβανόπροκες», αλλά με κομψό τρόπο, σχολιάζοντας την εκπαίδευση που έλαβε ο κ. Μητστοτάκης στο Χάρβαρντ και το ότι είχε ειδωθεί η εκλογή του από κάποιους ως μια ανάσα αναζωογονητική μετά από χρόνια οικονομικής  αναταραχής στην Ελλάδα.

Ο Guardian δεν διστάζει να παρομοιάσει την παρακολούθηση Ανδρουλάκη με τις πρακτικές της Χούντας…

Επίσης δεν παραλείπει να μνημονεύσει την αμφιλεγόμενη, όπως την περιγράφει, πρώτη κίνηση του κ. Μητσοτάκη όταν ανέλαβε Πρωθυπουργός να αναλάβει προσωπικά τον έλεγχο της ΕΥΠ.

Τα υπονοούμενα των αναφορών αυτών σαφή όπως σαφέστατο ήταν και το τι συνέβη στην περίπτωση Ανδρουλάκη.

Το μόνο που απομένει να μάθουμε είναι τι είδους πληροφορίες περίμεναν να αντλήσουν απ αυτές τις υποκλοπές αφού ουδείς πιστεύει πως υπήρξε ζήτημα εθνικής ασφάλειας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon