cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Η κοινωνία βλέπει πλέον τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Δεν πάει να λέει το Ευρωβαρόμετρο και οι πολίτες τα δικά τους η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν σχέδιο και θα το υλοποιήσουν με κάθε κόστος… Η κοινωνία και οι πολίτες ας κλαίνε…

Η κοινωνία βλέπει πλέον τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Μάλλον που οι Έλληνες ψηφοφόροι δε συμμερίζονται το «οικονομικό θαύμα» Μητσοτάκη ούτε το ότι ζουν στη «Χώρα της χρονιάς», όπως ισχυρίστηκε ο Economist.

Δείτε και τα σχετικά:

Τα αποτελέσματα του τελευταίου Ευρωβαρόμετρου, πριν από τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, χτυπούν για τη ΝΔ πολλά καμπανάκια.

Οι απαντήσεις των πολιτών δείχνουν μια χώρα πνιγμένη στην ακρίβεια, όπου δεν μπορούν να καλύψουν τους λογαριασμούς τους, με το βιοτικό επίπεδο στο ναδίρ και τις προοπτικές για το μέλλον ζοφερές.

Το 41% που ψήφισε ΝΔ έρχεται αντιμέτωπο πλέον με τον εφιάλτη της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της, μιας πολιτικής που αδιαφορεί για την κοινωνία και θεοποιεί την ιδιωτική οικονομία.

Όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία του Ευρωβαρόμετρου και στην ερώτηση για το βιοτικό κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, το 74% των ερωτηθέντων απάντησε ότι έχει πέσει.

Στο ερώτημα για τις δυσκολίες των νοικοκυριών να πληρώσουν τους λογαριασμούς στο τέλος του μήνα κατά τον τελευταίο χρόνο, το 28% απάντησε ότι αντιμετωπίζει δυσκολία κάθε μήνα και το 51% κατά καιρούς.

Όσον αφορά στην εξέλιξη των συνθηκών διαβίωσης μέσα στον επόμενο χρόνο το 43% ανέφερε ότι θα είναι χειρότερη η κατάσταση.

Όλα αυτά μαρτυρούν δυσαρέσκεια και ξέρουν καλά στη ΝΔ πως θα την εισπράξουν στις Ευρωεκλογές κι ίσως αυτή να είναι και η ευκαιρία της κοινωνίας να δείξει στην κυβέρνηση πως ακολουθεί λάθος δρόμο.

Aν και μεταξύ μας, δεν ελπίζουμε πως θα αλλάξουν πολλά αν η ΝΔ δει τα ποσοστά της να κατρακυλούν.

Έχει σχέδιο και θα το υλοποιήσει με κάθε κόστος και σίγουρα από αυτό το σχέδιο η κοινωνία είναι απούσα…

Το σχέδιο ωστόσο της κοινωνίας κόντρα σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα ποιο είναι;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon