cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Η μπόχα της συγκάλυψης της υπόθεσης του Κολωνού ενεργοποιεί την κοινωνία

Πολύ βρωμάει η υπόθεση με την 12χρονη από τον Κολωνό και η μπόχα της προσπάθειας συγκάλυψης έχει αρχίσει να μας αγγίζει όλους…

Η μπόχα της συγκάλυψης της υπόθεσης του Κολωνού ενεργοποιεί την κοινωνία

Δε φτάνει που μια ανήλικη βιάστηκε άπειρες φορές κι έγινε αντικείμενο εκπόρνευσης με οικονομικό όφελος από τον «οικογενειάρχη» επιχειρηματία και ενεργό κομματικό μέλος της ΝΔ Ηλία Μίχο και την παρέα του αλλά τώρα κινδυνεύει και η ζωή της από εκείνους που δεν έχει κατονομάσει ακόμα και προφανώς στέκονται πολύ ψηλά…

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως η Ελληνική Αστυνομία κλείνει τα μάτια και δεν προστατεύει ένα τόσο κακοποιημένο και ταλαίπωρο παιδί.

Από την Πολιτεία και τους εκπροσώπους της δεν περιμένουμε πολλά, εξάλλου η ίδια η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου, σύμφωνα με τη δικηγόρο της ανήλικης, αποκάλυψε δημόσια που διαμένει η 12χρονη καθιστώντας την στόχο.

Ως κοινωνία όμως δεν θα ανεχτούμε μέσα στα τόσα που πέρασε αυτό το κορίτσι να της κλείσουν και το στόμα εκείνοι που έχουν εξουσία και νομίζουν πως βρίσκονται υπεράνω των νόμων.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως ανάμεσα στους βιαστές της υπάρχουν και άτομα που όταν μάθουμε τα ονόματα τους θα μας εκπλήξουν δυσάρεστα.

Όμως για τους παιδοβιαστές, όσο ψηλά κι αν στέκουν πολιτικά, η θέση τους είναι μόνο στη φυλακή, αν κι αυτή η τιμωρία είναι μικρή για το μέγεθος τους εγκλήματος που διαπράττουν σε βάρος αθώων ψυχών.

Ένα πράγμα ωστόσο μας χαροποιεί, πως η κοινωνία, τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση, δεν παραμένει απαθής.

Στέκεται αλληλέγγυα στην 12χρονη και πιέζει με το δικό της τρόπο για απόδοση δικαιοσύνης, ελπίζουμε στο τέλος να κερδίσει γιατί αλλιώς η σήψη θα κυριαρχήσει και δεν θα αγγίξει μόνο την ανήλικη και την οικογένεια της αλλά όλους μας

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon