cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Η πολιτική αλλαγή έρχεται στις 21 Μαΐου!

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι περιοδείες των πολιτικών στο Ηράκλειο – Κλίμα αισιοδοξίας σε κάθε γωνιά του νομού Ηρακλείου αλλά και μερικές στιγμές για… χαλαρότητα και selfies

Η πολιτική αλλαγή έρχεται στις 21 Μαΐου!

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι περιοδείες, οι συναντήσεις και οι επισκέψεις του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και εκ νέου υποψήφιου Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, στο νομό Ηρακλείου, με το κλίμα αισιοδοξίας να κυριαρχεί τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά του νομού Ηρακλείου.

«Αυτό που συναντάμε σε κάθε γωνιά του νομού Ηρακλείου, δεν έχει προηγούμενο. Οι πολίτες απαιτούν πολιτική αλλαγή. Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα, το ισχυρό μήνυμα που λαμβάνουμε από παντού! Θέλουν μια νέα διακυβέρνηση, προοδευτική, δίκαιη, αποτελεσματική» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας:

«Έχουν καταλάβει ότι το Συμβόλαιο για την Αλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το πρόγραμμά μας που φέρνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, αλλά και δίκαιο, αποτελεσματικό κράτος δίπλα στον πολίτη, αποτελεί λύση στα αδιέξοδα που δημιούργησε η απερχόμενη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Έχουν αντιληφθεί ότι στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχουμε τη δυνατότητα και το ανθρώπινο δυναμικό για να το κάνουμε πράξη. Ότι είμαστε έτοιμοι. Έχουν πάρει την απόφασή τους. Κι αυτή η απόφαση, θα αποτυπωθεί ξεκάθαρα την Κυριακή 21 Μαΐου».

Και βέβαια εκτός από τις πολλές κουβέντες και ερωτήσεις για το πρόγραμμα των κομμάτων δεν λείπουν και οι πιο… χαλαρές στιγμές, με λίγο πιο ανάλαφρη κουβέντα γύρω από τα καθημερινά ζητήματα.

Στο… πρόγραμμα βέβαια και οι αγκαλιές, τα φιλιά, τα χαμόγελα και οι θερμές χειραψίες, στιγμές εξίσου αναγκαίες για τους υποψηφίους, που μέχρι και την τελευταία στιγμή θα αλωνίζουν κάθε γωνιά του Ηρακλείου. Μάλιστα, τέτοιες στιγμές, όπως μας αποκάλυψε και ο Χάρης Μαμουλάκης, λειτουργούν και κάπως σαν… “φορτιστές” της μπαταρίας. Και η μπαταρία των υποψηφίων πρέπει να είναι… γεμάτη γιατί ο στόχος είναι να βρεθούν σε όσα περισσότερα χωριά και μέρη του νομού και να μιλήσουν με όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες.

Και δεν είναι μόνο το ότι πρέπει να έχεις αντοχή για να αλωνίζεις, αλλά πρέπει να δίνεις και τον καλύτερο σου εαυτό και το πιο πλατύ σου χαμόγελο επίσης.

Και αν φημίζεσαι για την θετική αύρα και το χαμόγελο σου, όπως ο Χάρης, τότε γίνεσαι και αποδέκτης πολλών προτάσεων για… selfies.

Κανονικών selfies, όχι σαν εκείνες τις selfies που κυνηγά μόνος του ή και μαζί με τον επικοινωνιολόγο του, ο γνωστός… ανέμελος “γκόμενος” του Μαξίμου…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon