cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Και μετά την κηδεία τι να περιμένουμε από τους Γκλύξμπουργκ;

Όλο αυτό το σόου δεν άφησε αμφιβολίες για το ότι η οικογένεια του έκπτωτου έχει πολιτικές βλέψεις και γιατί να μην έχει; Αφού βλέπουν ότι και ανιστόρητοι υπάρχουν και αφελείς αλλά σίγουρα και πολλοί “πρόθυμοι” να στηρίξουν το… “κατατρεγμένο πριγκιπόπουλο”!!!

Και μετά την κηδεία τι να περιμένουμε από τους Γκλύξμπουργκ;

Τέλειωσε η καλά σκηνοθετημένη κηδεία, γύρισαν οι φιλοβασιλικοί που είχαν συρρεύσει στην Αθήνα στον τόπο τους, κάνανε και τα αθηναϊκά ΜΜΕ την προπαγάνδα τους για τον κακό μεν έκπτωτο βασιλιά που όμως, όπως φρόντιζαν διαρκώς να επαναλαμβάνουν, αποτελεί κομμάτι της ιστορίας μας κι έπρεπε ως τέτοιο να τιμηθεί, και τώρα επιστρέφουμε στην κανονικότητα μας ή μήπως όχι;

Όλο αυτό το σόου δεν άφησε αμφιβολίες για το ότι η οικογένεια του έκπτωτου έχει βλέψεις και για να ακριβολογούμε ο πρωτότοκος του έχει βλέψεις.

Όχι να επιστρέψει στην Ελλάδα ως βασιλιάς, αυτό υποθέτουμε πως ξέρει ότι δεν μπορεί να συμβεί, όμως καλοβλέπει το να αποκτήσει φωνή και ρόλο στα πολιτικά πράγματα του τόπου.

Ο θάνατος του πατέρα του ήταν ένα πρώτης τάξεως crash test για να μετρήσει δυνάμεις και όπως είδαμε διαθέτει αρκετές.

Κάποιοι ήδη λένε: δημοκρατία έχουμε, αν θέλει να φτιάξει κόμμα ας το κάνει, κανείς δεν μπορεί να του το απαγορεύσει.

Σαφώς και δεν μπορεί να του το απαγορεύσει, όμως εκείνο που προβληματίζει είναι το πώς κάποιοι τεχνηέντως επιχειρούν να συγκαλύψουν τα τραγικά και καταστροφικά λάθη του πατέρα του και μετά θάνατον να τα διαγράψουν από τη μνήμη μας και από την ίδια την ιστορία μας.

Μόνο απλές αναφορές σε αυτά ακούσαμε τις τελευταίες ημέρες στα ρεπορτάζ.

Κανείς δεν τα «ξεδίπλωσε» για να τα θυμίσει στο κοινό του και να τα μάθουν οι νεώτεροι.

Ακούγαμε μόνο life style αναφορές για τη ζωή της οικογένειας του έκπτωτου, για το love story με τη σύζυγο του κι άλλα τέτοια γλυκανάλατα.

Έστρωσαν έτσι ωραία το έδαφος για να έλθει ο πρωτότοκος και να μας πει δεν είναι ακριβώς έτσι που τα ξέρετε, κι εμείς είμαστε πατριώτες, κι εμείς είμαστε Έλληνες, κι όπως όλοι οι Έλληνες έχουμε δικαιώματα.

Κι όλοι αυτοί που έτρεξαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου κι ακόμα περισσότεροι που δεν τόλμησαν, αλλά πολύ θα το ήθελαν, θα σπεύσουν να στηρίξουν το «κατατρεγμένο πριγκιπόπουλο» καθώς όπως ήδη λένε πολλοί δεξιοί ψηφοφόροι «εδώ βάλαμε στη Βουλή τον Κασιδιάρη και το Βελόπουλο ο Παύλος θα μας χαλάσει;»

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon