cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Κάποια στιγμή ας αναλογιστούν τα αυτονόητα…

Δεν πουλάς συντρόφους ούτε για καρέκλες, ούτε για εξουσίες. Κι ειδικά για προεδριλίκια που δε σου έκατσαν…

Κάποια στιγμή ας αναλογιστούν τα αυτονόητα…

✍ ο Nikolaos Michos (Naxion)

Αφού προσπάθησαν να διαλύσουν έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο με τις δολοπλοκίες τους, ήρθε η ρήξη που τόσο επεδίωκαν κι οπότε έφτιαξαν στα γρήγορα ένα αντίσκηνο, συνεννοήθηκαν ν’ αλλάξουν ταυτόχρονα εξώφυλλο στο facebook – που ήταν μια φοβερής σύλληψης κίνηση που μας καθήλωσε ν’ απλώνουμε μιμίδια δυο εβδομάδες – και το “άρπα κόλλα” ολοκληρώθηκε με ένα υποτυπώδες λογότυπο σ’ αταίριαστο χρωματικά φόντο, τόσο εμπνευσμένο που το είδαμε μόνο σε κάνα δυο σήματα τραπεζών ή εταιρείες κατασκευής καρεκλών.

Εντελώς πρωτότυπο δηλαδή, όσο και το “Νέα Αριστερά” με τα ολόιδια παλιά πρόσωπα και προσωπεία.

Με τον μέσο όρο ηλικίας να κυμαίνεται στα 60+, την περιβόητη νεολαία απούσα και το άγχος των ομιλητών να περισσεύει κι ας είχαν τα χαμόγελα καρφωμένα να μη φύγουν από τη θέση τους, καταϊδρωμένοι οι περισσότεροι μας ανακοίνωσαν τους σκοπούς και τους στόχους κάτι εντελώς αδιάφορου για την κοινωνία.

Μιας κι έχουμε και σπουδαιότερα να κάνουμε και να γράψουμε από το να περιγράφουμε τα έργα και ημέραι όσων χάλασε η μανέστρα και πήγε στράφι ο εσωκομματικός τους αγώνας ετών, από αυτή τη θέση τους ευχόμαστε καλά μυαλά και θεία φώτιση.

Και κάποια στιγμή ας αναλογιστούν τα αυτονόητα…

  • Δεν πουλάς συντρόφους ούτε για καρέκλες, ούτε για εξουσίες. Κι ειδικά για προεδριλίκια που δε σου έκατσαν.
  • Και το κυριότερο, σέβεσαι τον ψηφοφόρο και δεν τον καθυβρίζεις γιατί από αυτόν τρως ψωμί.

Η κοινωνία θέλει χείρα βοήθειας και δεν ταΐζεται δυστυχώς με επαναστατικά λογίδρια και λοιπά καρτουνίστικα εφέ όσων νομίζουν ότι το σύμπαν περιστρέφεται γύρω τους γιατί είναι μόνο αυτοί και κανείς άλλος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαλλαγμένος από την προνηπιακή γκρίνια και εσωκομματικά παίγνια ετών, θα μετατραπεί επιτέλους σ’ ένα κανονικό πολιτικό κόμμα εξουσίας, ταγμένο στην υπηρεσία των πολιτών και μόνο.

Μακρυά από την παιδική χαρά των ομάδων και ομαδαρχών και λοιπών έκπτωτων κηνσόρων με τ’ αριστερόμετρα υπό μάλης.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon