cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

ΚΙΝ.ΑΛ.: Παραίτηση με αιχμές για την εκλογική διαδικασία στα Χανιά

Την παραίτηση του από πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής στα Χανιά για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, έκανε γνωστή ο Μανούσος Λιονάκης…

ΚΙΝ.ΑΛ.: Παραίτηση με αιχμές για την εκλογική διαδικασία στα Χανιά

Αιτία της παραίτησης είναι η διάτρητη διαδικασία καθώς, ελλείψει μητρώου, υπήρχε η δυνατότητα σε ψηφοφόρους, όχι μόνο να ψηφίσουν ξανά σε άλλο εκλογικό κέντρο, αλλά ακόμα και στο ίδιο εκλογικό κέντρο, όπως στο κτίριο της Π.Ε. Χανίων όπου υπήρχαν δύο κάλπες, λέγοντας απλά το όνομά τους.

Σε αυτό το εκλογικό κέντρο, ο κ. Λιονάκης τελούσε πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής, ο οποίος παραιτήθηκε λόγω των καταγγελιών αλλά και του κενού στο αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας.

Ο κ. Λιονάκης σε γραπτή δήλωσή του σημείωσε πως: «Αναλογιζόμενος την ευθύνη τόσων χρόνων στο κίνημα, δέχτηκα την συμμετοχή μου ως πρόεδρος σε εφορευτική επιτροπή στη δεύτερη κάλπη του Δήμου Χανίων. Διαπιστώνοντας όμως ότι δεν υπάρχει καμία διασφάλιση της εκλογικής διαδικασίας αφού δεν υπάρχει μητρώο και μπορεί καθένας να ψηφίσει όσες φορές θέλει και σε όποιο εκλογικό κέντρο επιθυμεί (κάτι που διαπίστωνα από το άνοιγμα των καλπών), υποβάλλω την παραίτησή μου».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon