cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Κρυφάκουγαν το μισό υπουργικό συμβούλιο αλλά για τα ελληνικά ΜΜΕ αυτό δεν είναι είδηση

Τρομερό είναι το επίπεδο «εξάρτησης» που εμφανίζουν μεγάλα ΜΜΕ των Αθηνών από την παρούσα Κυβέρνηση και κατά συνέπεια «κάλυψης» των ολέθριων και πρωτοφανών πρακτικών της.

Κρυφάκουγαν το μισό υπουργικό συμβούλιο αλλά για τα ελληνικά ΜΜΕ αυτό δεν είναι είδηση

Σκεφτείτε για οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση να διέρρεαν πληροφορίες πως παρακολουθεί το μισό υπουργικό συμβούλιο, τις συζύγους του, πολιτικούς αντιπάλους, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους τι θα συνέβαινε και τους τίτλους των πρωτοσέλιδων δημοσιευμάτων που θα κυκλοφορούσαν επί ημέρες οδηγώντας άρον άρον σε παραίτηση.

Με Κυβέρνηση ΝΔ όμως τα ΜΜΕ απασχολεί η Σύνοδος για το Κλίμα COP27 στην Αίγυπτο, τα περσινά ξινά σταφύλια της «Γαλάζιας Πατρίδας», η κατάσταση στο Κίεβο και η επιτάχυνση της προμήθειας κορβετών

Και μετά, ως εκ θαύματος, να σου η συνέντευξη Μητσοτάκη στα πρωτοσέλιδα για να απαντήσει στο θέμα των υποκλοπών, το οποίο προηγουμένως τα ΜΜΕ είτε πέρασαν στα ψιλά γράμματα είτε δεν τους απασχόλησε καθόλου.

Τελικά από πού να την πιάσεις και που να την αφήσεις τόση σαπίλα, ευτυχώς που υπάρχουν και τα ξένα ΜΜΕ σαν το politico, το euronews κι άλλα για να βλέπουν και οι παραέξω τι γίνεται στη χώρα μας αφού εδώ για τέτοια πράγματα ότι μάθει κανείς μόνο από τα social media.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon