cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Ξέφραγο αμπέλι τα όργανα της ΕΕ

Οι πολίτες πλέον βλέποντας πως τα όργανα της ΕΕ έχουν μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι, δεν πιστεύουν πως το σκάνδαλο με πρωταγωνιστές την Καϊλή και την παρέα της ή το άλλο με την Σπυράκη είναι τα μόνα…

Ξέφραγο αμπέλι τα όργανα της ΕΕ
photo copyright reserved Yiorgis Pakioufis

«Η διαφθορά διαβρώνει την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς και αυτό είναι οδυνηρό, γι’ αυτό πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη», δήλωσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ερωτηθείσα από δημοσιογράφους για το σκάνδαλο διαφθοράς που ταλανίζει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ακριβώς έτσι όπως το είπε είναι με μια διαφορά, οι πολίτες πλέον βλέποντας πως τα όργανα της ΕΕ έχουν μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι, δεν πιστεύουν πως το μόνο σκάνδαλο διαφθοράς είναι αυτό που πρόσφατα βγήκε στη φόρα με πρωταγωνιστές την Καϊλή και την παρέα της. Ούτε εκείνο με τη Σπυράκη και το συνεργάτη της που πληρωνόταν με επιδόματα εξωτερικού χωρίς να βρίσκεται στο εξωτερικό.

Φοβούνται πως ο έλεγχος στην ΕΕ έχει χαθεί γενικότερα και η πλειοψηφία των αξιωματούχων και των ευρωβουλευτών βουτάνε το δάκτυλο στο μέλι. Η απάτη και η διαφθορά, μεγάλης κλίμακας, έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ που δύσκολα εντοπίζονται κι ακόμα πιο δύσκολα επιβεβαιώνονται.

Βλέπετε υπάρχουν αυτές οι περίφημες ΜΚΟ, οι off shore εταιρείες και τα κρυπτονομίσματα που επιτρέπουν σχεδόν τα πάντα χωρίς τα όργανα ελέγχου να μπορούν να φθάσουν στην πηγή του κακού.

Υπό αυτό το πρίσμα καλά τα λόγια αλλά η ουσία είναι πως τα κάνεις πράξη;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon