cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 27.04 2024

Με χρυσά κουτάλια θα φάμε τις γιορτές

Πιο ακριβά λέει θα πληρώσουμε φέτος το γιορτινό τραπέζι. Ε και; Εμείς είμαστε οι μισοί αριστεροί του χαβιαριού και οι άλλοι μισοί… φιλελεύθεροι πολυτελείας, οπότε;

Με χρυσά κουτάλια θα φάμε τις γιορτές

Αυξημένο θα είναι λέει το γιορτινό τραπέζι, με βάση τιμοληψίες που έγιναν, κατά 11,6-12,1% σε σχέση με τις αντίστοιχες τιμές πέρυσι.

Ε και; Έχουμε το καλάθι του νοικοκυριού και το food pass και θα περάσουμε ζάχαρη μην σας πούμε πως θα φάμε και με χρυσά κουτάλια.

Λίγο παραπάνω ψάξιμο μόνο θα κάνουμε στην αγορά για να βρούμε τα φθηνότερα ιδιωτικής ετικέτας και τις προσφορές θα προσθέσουμε και τα 0,73 λεπτά της ενίσχυσης του food pass και το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας θα είναι γεμάτο.

Όσο για εσάς τους αριστερούς που κατηγορείτε τα κυβερνητικά μέτρα πάταξης της ακρίβειας ευτυχώς που ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σας έβαλε στη θέση σας λέγοντας σας με αυστηρότητα:

«Φοβάμαι πως αυτές οι επιπόλαιες προσεγγίσεις φανερώνουν την αναλυτική αδυναμία και των αριστερών του χαβιαριού και κάποιων φιλελεύθερων πολυτελείας».

Γιατί ως γνωστόν οι αριστεροί και κάποιοι που δηλώνουν φιλελεύθεροι τρώνε το χαβιάρι και διάγουν πολυτελή βίο ενώ οι Έλληνες δεξιοί ζουν σεμνά και ταπεινά στα δεκάδες σπίτια που εμφανίζουν στο πόθεν έσχες τους και τις μέρες των γιορτών που βαριούνται πηγαίνουν για σκι, χόμπι των απλών ανθρώπων.

Τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon