cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Μια χαρά τα λέει ο Χάρης στον ΣΚΑΙ

Με σαφήνεια και ευκρίνεια η… νέα επικοινωνία του προγράμματος και των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και μέσα στην φιλοκυβερνητική ναυαρχίδα του ΣΚΑΙ!!!

Μια χαρά τα λέει ο Χάρης στον ΣΚΑΙ

Στην πράξη πλέον βλέπουμε τα κορυφαία μέλη της νέας Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να σηκώνουν το βάρος της προώθησης των προγραμματικών θέσεων του κόμματος της Κουμουνδούρου.

Την προηγούμενη βδομάδα μάλιστα πήραμε μια πρώτη έντονη γεύση από το νέο “επικοινωνιακό πρόσωπο” του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεχώρισε σίγουρα ο Διονύσης Τεμπονέρας με τις δυναμικές εμφανίσεις του, ακόμα και στα πιο δύσκολα πάνελ, και με τους παρουσιαστές έτοιμους να τον… “φάνε” στην κυριολεξία.

Μάλιστα, στα social media οι περισσότεροι χρήστες αναρωτιόντουσαν… “μα καλά που τον έκρυβαν αυτόν τόσο καιρό εκεί στην Κουμουνδούρου;”

Έτσι και αυτή την εβδομάδα συνεχίζουμε να βλέπουμε τα στελέχη της νεότερης γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ να βάζουν μπροστά την τεχνοκρατική επάρκεια τους αλλά και την εμπειρία που έχουν αποκτήσει και να αναλυούν μια προς μια τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Πέρα από τον Διονύση Τεμπονέρα, ξεχωρίζουμε επίσης τον Αλέξη Χαρίτση, την Έφη Αχτσιόγλου αλλά και τον “δικό μας” Χάρη Μαμουλάκη.

Για το πρόγραμμα και την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στον δρόμο προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου, το μέλος της εκλογικής επιτροπής τους ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης ανέφερε ότι με σαφήνεια και ευκρίνεια, όλα τα στελέχη επικοινωνούν τα ξεκάθαρα μηνύματα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την επόμενη μέρα, απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα, αναλύοντας τις προτάσεις που κινούνται στο πλαίσιο της δίκαιης και συμπεριληπτικής ανάπτυξης, με στόχο την κάλυψη των αναγκών της κοινωνίας.

Άσκησε επίσης κριτική στην τακτική της ΝΔ που συνεχίζει να διασπείρει fake news για μια σειρά από σημαντικά ζητήματα και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ οδεύει προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου αναπτύσσοντας θετικό λόγο και επιδιώκοντας τη σύγκριση με τη ΝΔ σε όλες τις πτυχές του προγράμματός του.

Δείτε αποσπάσματα από την συζήτηση στο video

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon