cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Τελικά ποιος φοβάται το πόρισμα της ΑΔΑΕ για τις υποκλοπές;

Είναι πάντως τραγικό μερίδα των ΜΜΕ να παρεμβαίνει ευθέως και να επικρίνει το έργο μιας ανεξάρτητης αρχής επειδή απλά η Κυβέρνηση φοβάται…

Τελικά ποιος φοβάται το πόρισμα της ΑΔΑΕ για τις υποκλοπές;

Όταν φοβάται η Κυβέρνηση να μιλήσει βάζει τα εκλεκτά της ΜΜΕ να το πράξουν

Δεν ξέρω αν αντιληφθήκατε το βρώμικο παιγνίδι που παίχτηκε αυτές τις ημέρες σε βάρος της έρευνας της ΑΔΑΕ για τις υποκλοπές.

Την παραμονή που ήταν προσδιορισμένη η συνεδρίαση της, όπου στόχος ήταν να αποφασιστεί το να κληθεί για εξηγήσεις ο διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης, ο οποίος παριστάνει τον τουρίστα, και δεν έχει προσκομίσει ακόμα τα στοιχεία που του έχουν ζητηθεί, βγήκαν φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και στοχοποίησαν το διοικητή της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ έγραψαν πως σκόπιμα προεκλογικά ανακινεί το θέμα των υποκλοπών περιγράφοντας τον ούτε λίγο ούτε πολύ ως βαλτό από το ΣΥΡΙΖΑ:

«Διπλή ευθεία παρέμβαση στο προεκλογικό παιχνίδι, με στόχο να αναζωπυρωθεί η υπόθεση των καταγγελιών για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις και να εκτεθεί η κυβέρνηση, σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) Χρήστος Ράμμος.

Ο κ. Ράμμος, από κοινού με μια ομάδα συνεργατών του, οι οποίοι τοποθετήθηκαν εκεί την περίοδο της διακυβέρνησης από τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, δρομολογούν πρωτοφανείς πρωτοβουλίες που, σύμφωνα με πολιτικούς και νομικούς κύκλους, “παραβιάζουν απροκάλυπτα τους κανόνες της πολιτικής ουδετερότητας που διέπει τη λειτουργία των ανεξάρτητων αρχών” ».

Φυσικά ο κ. Ράμμος δεν άφησε αναπάντητα αυτά τα δημοσιεύματα αποστέλλοντας επιστολή στην οποία ανέφερε πως η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, με βάση το Σύνταγμα και την ισχύουσα νομοθεσία και σε συνέχεια διαδικασιών, οι οποίες έχουν ήδη δρομολογηθεί εδώ και πολύ καιρό, συνεχίζει να ασκεί κανονικά και απερίσπαστη τις αρμοδιότητές της για όλα τα εκκρεμή ενώπιων της ζητήματα χωρίς εξαίρεση.

Την επιστολή του τη δημοσίευσαν τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, χωρίς να επαναφέρουν τα όσα βρώμικα είχαν γράψει σε βάρος του την προηγούμενη ημέρα.

Βέβαια στο παρά πέντε από την ημερήσια διάταξη της Ολομέλειας της Αρχής αποσύρθηκε το θέμα κλήσης του διοικητή της ΕΥΠ για να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερο ζήτημα όμως είναι βέβαιο πως θα επανέλθει η ΑΔΑΕ καθώς ο κ Δεμίρης δεν έχει ακόμα αποστείλει τα στοιχεία που του έχουν ζητηθεί σχετικά με τις υποκλοπές, τα οποία είναι σημαντικά για την εξέλιξη διερεύνησης της υπόθεσης.

Είναι πάντως τραγικό μερίδα ΜΜΕ να παρεμβαίνει ευθέως και να επικρίνει το έργο μιας ανεξάρτητης αρχής μιλώντας εξ ονόματος των κυβερνώντων και μάλιστα με τη φρασεολογία που είδαμε.

Τελικά ποιος φοβάται το πόρισμα της ΑΔΑΕ για τις υποκλοπές φάνηκε ξεκάθαρα επιβεβαιώνοντας τις αρχικές υποψίες επί του θέματος.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon